Az nem lehet véletlen, hogy minden jókor van itt, nem?
A szél, egy fodrász? A nap kozmetikáz?
Énmeg nem is tudom, hogy...csak errejártam.🤷♂️
Visszatértem igen🙂
Egyébként a Zöldpardon a legjobb, persze hogy tetszett. Amúgy úgy szoktam belehallgatok a zenékbe, oszt szelektálok. Ezzel csak az a baj, hogy ha egymás után többe hallgatok bele és volt ami tetszett, akkor nem mindig emlékszem, hogy melyik is volt az😂
A lepontozással meg ne foglalkozz, vannak itt olyanok, akik utálják a világot, oszt mindenkit lepontoznak. Mondjuk nekem könnyű mondani, én be vagyok védve kérdezőként a lepontozás ellen😜
Én is megyek inkább, mert aludni kéne, hisz holnap fél 4-re megyek dolgozni😬
Szóval, szép álmokat mindenkinek, a lepontozóknak is! 😴😴
Nem az zavar, hogy lepontoz, hanem, ha valami gondja van, írja meg. Aztán majd válaszolok.
Amúgy sokszor én is így vagyok a zenékkel, hogy hallgatom, és pár nap múlva eszembe jut, aztán persze én sem tudom, mi volt az.:D
Örülök, ha tetszett a Zöldpardon, nekem az a kedvencem tőlük.
Fél 4? Nyári munka?
Akkor tényleg menj, és neked is szép álmokat.:)
Bár biztos te is ismered, de azért leírom: Ez is nagyon jó zene:
Egyébként nem nyári munka, rendes... Esti suliba járok.🤷♂️
Igen, ismerem, és tényleg nagyon jó. Szeretem én is. Az összeset meghallgattad? Meg ugyanettől a párostól (Dés-Geszti) van a Dzsungel könyve, az sem rossz, de szerintem ez jobban sikerült.
Jó lett volna elmenni a darabot megnézni, de addigra már egy éve nem tudtam kijárni a lakásból.
Az nem egyszerű, ha meló mellett estire jársz. Akkor annál inkább is jobb, ha normális időben fekszel le aludni. Év végi vizsgákon túl vagy már?
És a Carson Coma? Azt ismered? Most találtam, van pár jó számuk.
Mondjuk azt vettem észre, hogy a kommentekben csak lányok írtak, szóval lehet hogy picit gáz fiúként ilyeneket hallgatni😬
Ja, a Pál utcai fiúktól csak az az egy volt ami tetszik.🤷♂️
Nem voltak év végi vizsgák. 11.-es vagyok amúgy. Ez csak olyan "Tessék, lássék" iskola. Ha bejársz órákra, akkor 100% hogy nem buktatnak meg. A tananyagból is csak pont annyit tanítanak meg, hogy éppen meglegyen az érettségi.😅
Nem őket nem ismertem. Eddig.:D Most rákerestem, és a Pók-ot meg az Én még sohasem-et hallgattam meg. Nem vetted észre, hogy kicsit hasonlít a Lovasira a hangja az egyik srácnak? Meg a zenéjükre is van némi hatással pont a Kispál és a Hiperkarma. legalábbis szerintem. Majd még keresgélek a számaik közt. Láttam, hogy tényleg lányok szólnak inkább, de vannak azért fiúk is. Mondjuk nem olvastam végig az összes kommentet, sőt, egyet sem:D, csak úgy végigfutottam a neveken.
De miért lenne gáz ilyet hallgatnod?
Hanem a Pál utcai musicalből az Add át, az Einstand, tesó meg az Éljen a grund is jók szerintem.
Meg eszembe jutott a Supernemtől a Tudományos fantasztikus pop c. album, na azt is hallgattam régebben.
Tessék-lássék iskola:DDD Akkor levelezőre jársz? De azért tanulni oda is kell, és munka mellett nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!