Az nem lehet véletlen, hogy minden jókor van itt, nem?
A szél, egy fodrász? A nap kozmetikáz?
Énmeg nem is tudom, hogy...csak errejártam.🤷♂️
#45 Kinn állok a ház előtt, lépéseket hallok. Bizalmat gerjesztek, beengednek és ott majd a bajnok... Rendet rak, összehúz, egy nagyobbacska halmot belőletek emberek, akik bent a házban laktok....
Csak vicceltem🖐️😝 De közben el is felejtettem.. Miért jöttem? Mondottam, ember! Bízva bízzál, de ne bennem, a szememben, a fekete összeszűkül amikor engedem kifelé a testzsákból a lelket... Na és most SZERESS!!
Próbáld hogy szeress, legalább te!😔
Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok, vagy pengő cimbalom. Lehet prófétálótehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat; hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek. Szétoszthatom bár mindenemet a nélkülözők között, odaadhatom a testemet is égő áldozatul, ha szeretet nincs bennem, mit sem használ nekem.
A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet nem szűnik meg soha. A prófétálás véget ér, a nyelvek elhallgatnak, a tudomány elenyészik. Megismerésünk most még töredékes, és töredékes a prófétálásunk is. Ha azonban elérkezik a tökéletes, véget ér az, ami töredékes. Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyermek, úgy gondolkoztam, mint a gyermek, úgy ítéltem, mint a gyermek. De amikor elértem a férfikort, elhagytam a gyermek szokásait. Ma még csak tükörben, homályosan látunk, akkor majd színről színre. Most még csak töredékes a tudásom, akkor majd úgy ismerek meg mindent, ahogy most engem ismernek.
Most még megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három, de közülük a legnagyobb a szeretet.
#53 Nah, megjöttek a nagy hittérítők...
10-et találtam, 10 hibát, az életemben eddig nem hibáztak én előttem még, sohasem ennyit. Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnyalátvány☝️☹️
Hát van még... Egyszer még kiskoromban megmutattam. Másodszor? Az abc-ben csokit loptam. Öltem!!....bogarakat, 3 disznót.
😔 Megcsaltam a nőmet.....ez a negyedik volt. 5 vasárnap segítettem az apámnak, felásni a kertet, jajj bocsánat🖐️😇
Ma elég xar napom volt, de
Ez most egy ilyen nap, örökké nem süthet, éjjel sincs fenn a nap, de reggel majd feltűnhet. Mennyire világos amikor felébred, nem tudom mi vár most, de ha hagynám az egészet... Örökké átkoznék, minden pillanatot, amivé változnék azt tudom, te sem akarod.
Miért volt xar napom? Mert
Néha úgy hiányzik a marihuána, mint a hercegnőnek a don juan, ha az erkélyről a szemébe néz, vonza mint méhet a méz. Meg az a srác akit már te is láttál és tudtad jól, utálja magát, de én se hittam volna hogy a végén, előveszi a pisztolyát...
...mögöttes tartalommal tölti tele a szavakat a szótartalom-töltő gép
egy kép, amely néha összeáll néha pedig nem
de aztán narancssárga sugarak vizsgálják az agyamat
kíváncsiak nagyon, hogy hagyom-e magamat
Mi van, mi ez az egész?
Ott a sarkon üldögél a józan ész
éppen vacsorázik, egy picit kopott a kabátja
és nincsen egyetlenegy barátja
Nah, rég láttalak már Vakvarnyúcska🙋♂️
De vigyázz, mert
Csip-csip csóka, vakvarnyúcska, komámasszony kéreti a szekerét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!