Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 27 éves szűz vagyok mert...

27 éves szűz vagyok mert nagymamám kell ápolni?

Figyelt kérdés
Van egy ketszínű mamám. Én nem akarok magyar pasit, nem itt képzelem el az életem. Már gimi után ki akartam költözni de nagymamát gondozni kell és nem lehet itthagyni. Arról nem beszélve hogy utál, tudjátok milyenek az öregek, sajnos ő nem a jobbik fajtából került ki. Meddig maradok nyomorban? Nem tudom élni az életem, otthonba nem megy, ellenkezik.
2022. ápr. 18. 11:44
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
84%

26 éves vagyok, én is ápolom a nagyszüleimet, valamilyen szinten ők is "toxikusak" de otthonba való költözést nem szeretném rájuk erőltetni, illetve ők se szeretnék.

Ahhoz el kellene adni a házat...

Az összes rokon külföldön él, így csak rám számíthatnak.

Azt kell megvárnom amíg az egyik rokonom nyugdíjas lesz, és átveszi a helyem, ez még 1,5 év...így beszéltük meg pár éve.

De így utólag nagyon megbántam, átérzem a helyzeted, mivel neked nincsen "határidő", így én a helyedben elintézném nekik az otthont, ha ez nem megy akkor egyszerűen otthagynám őket, és intéznék a helyi önkormányzatnál egy gondozót aki x időközönkén rajuk néz, tudom nehéz, de más választásod nincs.

Egyébként nem emiatt vagy szűz, ne is haragudj, de kb nem értem hogy jön ez a témához :D

2022. ápr. 18. 16:02
 52/55 anonim ***** válasza:
68%
Fexek - hát veled csak az alja feXik össze, az biztos. Remélem generációkra visszamenőleg megkérded az emberek felmenőinek a származását. 🤣
2022. ápr. 18. 16:03
 53/55 anonim ***** válasza:
86%

Mit tudtok ti erről...?

Elég sokat, sajnos.

2022. ápr. 18. 17:00
 54/55 anonim ***** válasza:
78%

Ennyi idióta tróger

Külföldi miért jobb?

Szégyen

2022. ápr. 18. 18:10
 55/55 anonim ***** válasza:
91%

Hell is empty, and all the devils are here.”

William Shakespeare

2022. ápr. 18. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!