27 éves szűz vagyok mert nagymamám kell ápolni?
Arra azért van eszetek, hogy lepontozzatok, mert megvédem a kérdezőt...
Fingotok nincs erről az egész helyzetről!
A kérdező nem bulizgatni jár meg külföldre nyaralgatni! Hanem egy idős embert ápol!
Mit tudtok ti erről...?
"B.szd be egy otthonba, oszt' jól van!"
Mintha, ez ilyen egyszerű lenne...
Van egy ismerősöm, ott a néninek már rég meghalt a fia, az unokája él vele. Ő fogja örökölni a házat is.
A néni egyébként egészséges, de a mozgásrendszere szinte teljesen tönkrement... Nem lehet egyedül hagyni, mert nem rég elesett a fürdőben, eltörte a bokáját!
Az unokája otthon van vele ápolási segélyen.
A néninek nincs más rokona! Nem hajlandó otthonba menni! Ő a saját otthonában akarja leélni az életét!
Borzasztó ez, higyjétek el!
Megértem a kerdezőt, hogy teljesen életunt lett! Nem bántom őt emiatt!
Kitartást!!! Egyszer minden rossznak vége van!
azt írta már, hogy akikkel eddig összeakadt, nem akart kimenni.
Viszont mindenkinek a saját kezében van a sorsa. Add be otthonba. Nincs pénzed? A házért elgondozzák. Nem akarod? Állj be katonának, szerződésesnek, írj alá 5 évet, vállalj külmissziót, azért jó pénzt fogsz kapni, a zsoldodból pedig fogadj ápolót a mama mellé.
Ezek csak ötletek.
MINDIG van megoldás. Aki mást mond, az hazudik.
Egy ismerősöm lánya meg már gimnazista korában kijelentette, hogy neki néger férje lesz és egy néger pasival fog családot alapítani!
Kiment Angliába, majd ott így is lett!
Tehát, egyéni dolog, ki milyen nemzetiségű társat akar!
Én meg egy latina csajt akarnék! Minden vágyam egy kreolbőrű - nem réti indián - igazi latin csajszi,
de eddig nem jött össze...😅
Egy szóval nem írta, hogy várja az elismerést...
Van rá esély, hogy a rosszindulatú kötekedés helyett segítenétek a kérdezőnek...?
Valahogy, megértem, miért nem akar magyar pasit...
Itt vagytok erre kiváló példaként! Jobb, ha a kérdező nem járul hozzá a magyar szaporodásához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!