Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 27 éves szűz vagyok mert...

27 éves szűz vagyok mert nagymamám kell ápolni?

Figyelt kérdés
Van egy ketszínű mamám. Én nem akarok magyar pasit, nem itt képzelem el az életem. Már gimi után ki akartam költözni de nagymamát gondozni kell és nem lehet itthagyni. Arról nem beszélve hogy utál, tudjátok milyenek az öregek, sajnos ő nem a jobbik fajtából került ki. Meddig maradok nyomorban? Nem tudom élni az életem, otthonba nem megy, ellenkezik.
2022. ápr. 18. 11:44
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

nem, senki nem tud a kérdésre felelni.

Idejössz mártírkodva, arrogánsan, kiosztasz mindenkit, magadat piedesztálra emeled, aztán még neked áll feljebb?

Milyen kérdésre feleljünk? Maga a kérdés is rossz. Szedd össze magad és vedd a kezedbe az életedet, ne másokat meg a körülményeidet hibáztasd.

2022. ápr. 18. 12:10
 22/55 anonim ***** válasza:
92%

Erre is.

"Meddig maradok nyomorban? Nem tudom élni az életem, otthonba nem megy, ellenkezik."

Ameddig hagyod. Vagy ameddig él.

2022. ápr. 18. 12:11
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

13. Megnyugtatlak, ilyen mentalitással a kutyának se fogsz kelleni, se magyarnak, se külföldinek.

Rendelj az aliról egy olcsó vibrátort, ő lesz a te megmentőd.

2022. ápr. 18. 12:11
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
Zavar a szüzesség? Vagy ezt miért kellett külön kiemelni???
2022. ápr. 18. 12:13
 25/55 anonim ***** válasza:
93%

1) nem kell ápolni

2) ápolási díjat remélem felveszed

3) szűz nem azért vagy, mert a nagyit ápolod, hanem mert nem keféltél még

2022. ápr. 18. 12:14
 26/55 anonim ***** válasza:
95%

"Én nem akarok magyar pasit"

Akkor nem lesz "magyar pasid".

Nagyi ápolásáért ápolási díj jár - az rendben? ha nem akkor intézkedj.

2022. ápr. 18. 12:24
 27/55 anonim ***** válasza:
37%

Kedves kérdező! Miért neked kell ápolnod a nagymamádat? Hol vannak a szüleid? Legyél kedves, több infót ossz meg a családi helyzetedről, ami alapján többet tudunk segíteni!

Ha egyedül ápolod a nagymamád, akkor, sajnos nem tudsz mit csinálni.

Ha ő nem hajlandó otthonba menni, muszáj ápolnod! Olyan nincs, hogy otthagyod az lerobbant nagyit, te meg lelépsz külföldre! Úgy gondolom, erre nem is képes egy érzésekkel rendelkező ember!

Ez azért nem úgy van, ahogy sokan írják, hogy nem vagy köteles ápolni! Ha nincs senki más rokona, akkor sajnos köteles vagy!

Sajnos, nekem is át kellett élnem a családdal, milyen ápolni egy nagymamát...

Míg az osztálytársaim nyaraltak, haverokkal lógtak nyáron, én, a nővérem, másik nagymamám, apám pelenkáztuk, ápoltuk a mamát!

Minden nap keltünk hajnali fél ötkor, mikor apám elment dolgozni!

Ilyen esetben tényleg semmilyen más dolog nincs az ember életében, csak az ápolandó családtag!

Ráadásul, a mama is káromkodott, kiabált, mindig minden baja volt betegen... De, muszáj volt ápolnunk!

2022. ápr. 18. 12:27
 28/55 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nem azért vagy szűz.
2022. ápr. 18. 12:31
 29/55 anonim ***** válasza:
72%

Szóval, aki csak a fotelből okoskodik és nem volt még ilyen helyzetben, ne okoskodjon, hogy mit kéne tennie a kérdezőnek! Ne bántsátok!

Szörnyű az ilyen, mikor gyakorlatilag oda a fiatalkorod, mert egy lerobbant családtagodat kell ápolnod!

Itt gyakorin is leveleztem egy nővel, aki 13 évig ápolta az anyját 43 éves koráig! Most meg ott van munka - és emberi kapcsolatok nélkül...

Gyakorlatilag ment a levesbe a fiatalkora... Borzasztó ez!

Kitartást kívánok, kedves kérdező!

27 - es voltam

2022. ápr. 18. 12:31
 30/55 A kérdező kommentje:
27, Köszönöm, akkor tudod milyen.🥰
2022. ápr. 18. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!