Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudom a stresszt...

Miért nem tudom a stresszt kikapcsolni? Nektek megy?

Figyelt kérdés

Ausztriában dolgozom beszerzési területen úgy,hogy 1,5 éve még azt is fordítanom kellett,hogy mit jelent a “Wie geht es dir”.

2 éve élek itt kint ebből 7 hónapot egy másik cégnél dolgoztam ugyanebben a pozícióban előtte pedig mivel csak angolul tudtam beszélni egy étteremben dolgoztam. Utána megcsináltam 8 hónap alatt a B2-es nyelvvizsgát és azóta dolgozom irodában.

Csak azért írom le,hogy tudjátok az előzményeket.

Az a baj,hogy a korábbi munkahelyemen legalább angolul kommunikáltunk egész nap mert leginkább kínai beszállítóink voltak akiknél a némettel semmire nem megyünk.

Ennél a cégnél ahol pár hete dolgozom egy külföldi sem dolgozik az irodában és csak német beszállítóink vannak.

Úgy vettek fel engem,hogy állják a C1-es nyelvvizsgámat és a kurzusomat amit fél év alatt kell leraknom viszont addig is ugye dolgoznom kell.

Sokszor a meetingeken sem értem miről van szó és ha adnak nekem egy feladatot akkor többszor vissza kell mennem,hogy magyarázza el mégegyszer, emiatt viszont nem akarok mások terhére lenni.

Dehát tudták amikor felvettek,hogy milyen a nyelvtudásom nem?

Az összes kollégám osztrák és én nagyon bezárkózom emiatt mert félek bármit is mondani mert mi van ha rosszul mondom.

Hogy kapcsoljam ezeket a stresszeket ki magamban?

Nem akarom ezt a lehetőséget elrontani.

2022. ápr. 15. 09:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
10%
Most akkor mas a hibas, mert nem tudod a nyelvet?
2022. ápr. 15. 09:29
 2/25 A kérdező kommentje:

Ki a fene írta,hogy más a hibás?

Mi van?

2022. ápr. 15. 09:29
 3/25 anonim ***** válasza:
55%

Ne felj, ha rosszul mondod max kijavitod.

Nalunk volt egy kollega, aki kiment az akkor indulo gyaregysegbe minimalis nemet tudassal. Viszont folyamatosan nyomja a szoveget, nyelvtan nelkul! Nem ragoz semmit es megis megertik. Ne aggodj emiatt :) (jelenleg az emlitett szemely gyarvezeto)

Csak itthon eroltetik a nyelvtant...

2022. ápr. 15. 09:30
 4/25 anonim ***** válasza:
55%
Max kijavitanak* bocsi
2022. ápr. 15. 09:30
 5/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is az önbizalom a kulcs és kicsit az is, hogy tudd letojni, ha valamit nem mondasz tökéletesen.

Bár úgy tudom, él a sztereotípia, hogy az osztrák és a német nagyon finnyás a nyelvére, egy amerikai vagy angol sokkal lelkesebben segít ha kell. Ezt te mennyire érzed? Nem lehet hogy ez a baj?

2022. ápr. 15. 09:41
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Ott írod, h dehat tudták mikor felvettek...
2022. ápr. 15. 09:43
 7/25 A kérdező kommentje:

Mindenki kedves..nem ez a baj.

Magammal van bajom mert nem tudom ezt a görcsösséget elengedni.

2022. ápr. 15. 09:44
 8/25 A kérdező kommentje:

Jó hatos fejezd már be.

Nem ez volt a kérdésem és nem vitázni akarok.

Azt akarom tudni,hogy ezt a stresszt meg görcsösséget hogy tudnám elengedni

2022. ápr. 15. 09:44
 9/25 anonim ***** válasza:

Probald ki hogy csak nyomod a szoveget, ha hibasan akkor hibasan. Nezd meg mi tortenik (vagy segitenek vagy megertik es mennek tovabb) :)

Ha ez nem segit akkor aprankent lepj ki a komfort zonadbol, idovel a beszeden is tul fogsz lendulni. Sportolj, ez is segit az onbizalom epitesben ;)

2022. ápr. 15. 10:12
 10/25 anonim ***** válasza:

Gondolom nem az a baja, hogy nem használja helyesen a névelőket, hanem az, hogy NEM ÉRTI hogy mit mondanak a kollégái ebből következően nem tudja ellátni a feladatát külső segítség nélkül.

Ez tényleg nem kellemes de meg fogja szokni a füled. Nézz minél több tévét, hallgasd a rádiót, szánd rá az összes szabadidődet és menni fog.

2022. ápr. 15. 10:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!