Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen függőséggel szenvedsz?

Gt9dnl1 kérdése:

Milyen függőséggel szenvedsz?

Figyelt kérdés

1. Milyen gyakran történik meg hogy engedtek a kisértésnek?

2. Próbáltok tenni valamit ellene?

3. Van utánna szégyenérzetetek?

4. Rákövetkező napokban észrevettek valami eseményt ami azt sugalja nektek hogy fejezd be a káros szenvedélyedet?

5. Mit érzel közben?

Az én káros szenvedélyem a maszturbálás élő videó hívásban.

Leginkább letölthető appokon történik.

Tudom hogy nagyon undoritó, erkölcstelen amit müvelek de szerintem azért történik ez velem mert egyedülállóként nem kapom meg azt amit normál esetben sexben igen.

Általában twerkelős yt videókra vagy nők arcképére masztizok. Dehát az mégse sex és egy idő után elvesztem az önfegyelmemet és megtörténik.

Volt már barátnőm meg igyekszem ismerkedni de olyan mintha senki nem akarna megérteni. Egy jó barátnő mellett nem kellett ilyent csinálnom.

Én a maszturbálást nem tudom visszatartani. Szerintem ez ugyanolyan testi szükséglet mint a tüsszögés, fingás, köhögés vizelés, székletürítés.

Ezeket sem tartjuk vissza. Termelődik a sperma es direkt érzem recska után hogy "aaah kiürültem" És utánna kitisztul az elme.

1. Nekem ma, tegnap előtt, dec 1-én történt meg. Előtte meg fél évig nem volt.

2. Alkalmazás blokkolót használok.

Internet oldalt. Keresési szavakat, appokat tilt le.

De néha azt is tiltja amit nem kell. Ilyenkor mégis fel kell oldanom. Ha ez gyakran történik meg akkor új jelszavakat csinalok. Most leírtam egy papírra de jol eltettem egy nehezen elérhető helyre.

3. Nekem van utanna szégyenérzetem. Bűntudatom, lelkiismeretfurdalásom van.

4. Általában stresszes, haragos dolgok történnek velem.

Amikor nem csinalom a függőségemet semmi hasonló nem történik velem. Ezt észre vettem.

Nem vagyok alkohol-, dohány-, drog-, játékfüggő.

Van tiktok fiókom. De nincs letöltve az app. A net oldalra beállítottam egy 5 perces időzítőt. Ha ismerős épp küld videót.

Lesznek akik kinevetnek, de úgy érzem itt kibeszélhetem a gondjaimat. Akár te is elmondhatod a tiedet.

Üdv

jan. 18. 02:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%

Cigi, pia, társfüggőség, telefonfüggőség, koffein függőség, alkoholt azt már letettem mondhatni, nagyon ritkán iszok már csak.

Szerintem a maszturbálás az nem káros szenvedély hívásban se.

Én sokszor probáltam letenni a cigit meg a kávét de ha nem használom őket oylan érzés mintha szét akarna hasadni az elmém. Rettenetes. Társfüggőség úgy merül ki nálam, hogy hiába hagy el egy pasi sok év után is sokat gondolok rá, és nehezen lépek ki egy rossz kapcsolatból. telefont meg egész nap nyomom majdnem, nagyon szeretem. Ez van, de amugy olyan ember nincs is akinek ne lennének függőségei csak óvatosnak kell lenni, mert ha teljesen eluralkodik a függőség rajtad nagyon csúnya árakat fizethetsz majd érte...tapasztalatbol mondom. Amugy az alkohol és a cigi, kávé mértékkel nem káros, csak sajnos függőséget okoz és mindig kívánod őket, egyre többet akar belőle a szervezet.

jan. 18. 06:36
 2/16 anonim ***** válasza:
15%
és nem szégyenlem hogy függő vagyok.
jan. 18. 06:37
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Dohányzom...más nincs.
jan. 18. 06:39
 4/16 anonim ***** válasza:
49%

#1 írta:

"Cigi, pia, társfüggőség, telefonfüggőség, koffein függőség, alkoholt azt már letettem mondhatni, nagyon ritkán iszok már csak."

🤔

Tehát a "pia" az nálad nem alkohol?

😆😂🤣

jan. 18. 06:39
 5/16 anonim ***** válasza:
41%

Mániás válaszadó vagyok a gyakorikérdéseken - ez egy súlyos és önpusztító jellegű függőség!

😨

jan. 18. 06:42
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
#5 Dettó.
jan. 18. 07:12
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

Vásárlás

1. Milyen gyakran történik meg hogy engedtek a kisértésnek?

Elég gyakran

2. Próbáltok tenni valamit ellene?

Úgy vagyok vele, hogy alszok rá egyet. Ha másnap is megvan még, akkor rám vár 😂

Mérlegelek is; biztos kell ez? Fogom használni? Megéri, tééényleg megéri megvenni? Ha eladom később, ugyanennyiért el fogom tudni adni?

Ha igen, akkor veszem is.

3. Van utánna szégyenérzetetek?

Kicsit. Anyám pl képes 2 évig ugyanabban a ruhában járni. Naponta mossa,de nincs váltása. Van olyan alsója ami már lemálik róla..még a szomszédok is megjegyezték már hogy nincs más ruhája? Kicsit elfog a szégyen érzet, hogy én nem vagyok ilyen fukar.

4. Rákövetkező napokban észrevettek valami eseményt ami azt sugalja nektek hogy fejezd be a káros szenvedélyedet?

Igen, ha ránézek a bankszámlámra.

5. Mit érzel közben?

Örömöt. Megérdemlem a kis ajándékokat. Minek dolgozok, ha nem vehetem meg magamnak? Most kell ilyet vennem, 50 évesen már nem fogok ilyen ruhákat hordani

jan. 18. 07:35
 8/16 anonim ***** válasza:
30%

1. Alkohol, nem teszek ellene semmit, most 5 napja nem ittam, mert antibiotikumot szedek. Jól viselem, nem vagyok ingerült és nem is kívánom. Amikor iszok nincs szégyenérzetem, utána se.

2. Gyerek ruha vásárlás 🤦‍♀️, ez kb.márfél éve jelentkezett, vagyis váltam ilyenné.

jan. 18. 09:00
 9/16 anonim ***** válasza:
55%
Sok étel. El vagyok hízva. Két hete próbálok kevesebbet enni. Eddig sikeres a dolog, de nehéz.
jan. 18. 10:15
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
nyilván nem igazán érzékelem, hogy függőségem lenne. telefon talán? cukor? de amúgy meg screentime szerint kevesebbet telózok, mint a körülöttem levők, és soookkkal kevesebb cukrot eszek.
jan. 18. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!