A FIDESZ szavazók mit szólnak ahhoz, hogy Orbán Viktor személyesen is veszélyesen elkötelezte és oroszoktól függővé tette Magyarországot és a magyar népet, a magyar nép jelenét és jövőjét az egyoldalú gáz, olaj függőséggel?
Nekem is feltűnt a mai szövegében, hogy mintha szándékosan csinált volna oroszfüggőséget, a 12 éve alatt nem dverzifikálita a finomítói kapacitást, hogy ne csak orosz olajat tudjon fogadni:
"Magyarország finomítóit az orosz típusú olajra fejlesztették ki, többéves munkát igényelne, hogy átálljunk másfajta olajra – fejtette ki Orbán Viktor. "
Ha egy országnak a földrajzi elhelyezkedése miatt monopol helyzete van az energiahordozók miatt, akkor honnan a fenéből szerezzünk?
A kérdező persze azt már nem meri felemlegetni a világnak, hogy miért függ olyan sok ország az arabok olajától. Mert az ugye nem baj.
Értem kedves 09.34-es válaszoló fideszes.
Kenjük szét a felelősséget a világra. Mintha Magyarország gazdasági elkötelezettsége nem 12 éve egy párt és egy egy személy fennhatósága alatt állna. Hát ki az, aki elérte a mai állapotot? Soros? Orbán? A menekültek? A külföldről támogatott civil szervezetekben a Kissjózsi?
Kérem a kérdésre válaszolj.
De ha más országok helyzetéről szeretnél beszélgetést, kérem írj ki arról a mások országról egy kérdést a külföldi politika kategóriában.
Kedves fideszes 09.38-sóas válaszoló! Lásd 09:41-es válaszomat.
Kérem a kérdésre válaszolj.
De ha más országok helyzetéről szeretnél beszélgetést, kérem írj ki arról a mások országról egy kérdést a külföldi politika kategóriában.
Kérdező, a Barátság-kőolajvezeték első Magyarországi szakaszának építését 1962-ben fejezték be (az építésről szóló megállapodást 1959. december 19-én írta alá a Szovjetunió, Csehszlovákia és Magyarország.) A vezetéket 1964-ben helyezték üzembe.
Orbán Viktor 1963-ban született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!