Ha Frontin függőséggel befekszem egy addiktológiára, ott nagyjából mi fog történni?
Tavaly március óta szedem, eleinte napi 1-2 mg, májustól 3x1 mg dózisban, utóbbi 2 hónapban már 3-4 között naponta.
Szerintem egyértelműen kialakult a függőség, de én szeretnék tőle megszabadulni.
Ha bejelentkezek addiktológiára ott hogyan fognak kezelni? MEgvonják tőlem a szert és az elvonást kezelik esetleg más szerekkel?
Vállalom a több hetes befekvést is, akár 2-3 hónapig is hajlandó vagyok befeküdni.
Próbáltam önállóan csökkenteni az adagot de nagyon nehezen ment, az utóbbi időben összeomlott ez a terv, visszanöveltem, sőt megnöveltem az adagot hogy jól legyek.
ű
HÁziorvos írta fel, alkoholelvonásra. Alkoholista vagyok. Alkoholt nem is iszom azóta, viszont a frontinra rászoktam.
De akkor a háziorvoshoz menjek hogy utaljon be addiktológiára? Mire számíthatok ott?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!