Lábujj zsibbadás miért lehet ?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mielőtt írná valaki, jövőheten megyek orvoshoz van már időpontom, de addig is ha valaki tapaszt hasonlót , érdekelne. 2es típusú cukorbeteg vagyok, gyógyszeres, a cukrom diétával és sporttal tökéletes. Kb 1 hete, a bal lábujjam és felette egy kis részén a láb fejem zsibbad. De ne durván, nem érzem hogy bizsereg csak fürdés közben vettem észre hogy olyan... gyengébb vagy nem is tudom hogy mondjam. Több dologra gondolok, nem e közre játszik, hogy most cseréltük le a matracot az ágyban, napokig úgy keltem előtte hogy fájt a derekam a gerincem. A másik,1 napig egy olyan csizmában dolgoztam ami nagyon nyomtam a lábam, leginkább a balt, össze is szorította a labfejem, de nem voltam lehetősègem aznap le cserélni, hol ültem hol álltam, de mikor ülèsből felálltam akkor nagyon zsibbadt és bizsergett. A kérdésem az lenne hogy esetleg ez valami nagy bajt jelezhet, vagy szimplán a rossz alvás miatt ami volt , és a rossz cipő miatt amikor annyira zsibbadt, be csoportot egy ideg? Nagyon megijeszt...bár nem nagyon zsibbad de azért érzem hogy másabb ha hozza érek,mint a jobb lábfejm. Köszönöm ha tud valaki èrdemben válaszolni 27/Nfebr. 16. 02:00
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat a szó elírásokèrt. Be csípődött akart lenni az a fura szó ..😊
febr. 16. 02:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!