Hova érdemes mennem játék függőséggel?
Figyelt kérdés
Pszichológus foglalkozik ilyesmivel? Igazából most kattantam rá úgy igazán. De elég sokat buktam a múlt napokban. Félek h le nullázódik a számlám.. Valamit kéne ezzel kezdenem.2022. febr. 26. 16:36
2/7 A kérdező kommentje:
2022. febr. 26. 16:49
3/7 A kérdező kommentje:
Van egy kaszinós múltam, haverok vezettek be ebbe a világba sajnos még több mint 10 évvel ezelött. És jártuk a kaszinókat. Volt hogy nyertem is 200 ezer ftot és azon vettem egy tvt.. Viszont volt h buktam is többszőr. Ez volt több mint 10 éve, aztán az idő során felregisztráltam kb 2016ban bwinre ott játszottam, már színte több 100 ezerrel benne vagyok.. Nem tudtam leállni.. Aztán nem volt pénzem munkám se sokáig, így nem is játszottam meg "elfelejtettem" évekre ezt a szerencsejátékot. Most viszont újból elkezdtem, és sorra bukok pénzt, egyszerűen magába szappant, nem tudok leállni :(
2022. febr. 26. 16:59
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig józanésszel tudom h az egész egy zsákutca meg úgy irányítják hogy nekik kedvezzen és minél több pénzt szívjanak le az embertől. Meg kihasználják az emberi hiszékenységet, azt hogy az ember mindig azt reméli h majd nyer a következő kőrben, de nem. Itt rendesen szívják le a pénzt
2022. febr. 26. 17:25
5/7 Godaime válasza:
Ha felnőtt létedre nem tudsz parancsolni magadnak akkor igen, kérd egy szakember segítségét. Az, hogy felismered a "betegséget" már egy hatalmas előrelépés, a legtöbben nem is tartják magukat függőnek. Pszichológus segíthet a dologban, vagy ha nem ő legalább tovább tud küldeni egy megfelelő szakemberhez.
6/7 anonim válasza:
Nekem, így sikerült leszoknom! Eljátszottam mindenem. A megtakarításom, a saját cégem, a házam, a nyaralóm, mindenem. Ma már, legfeljebb két-három hetente engedhetek meg magamnak egy lottót. Én hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!