Mit kéne tenni ha unom már hogy azért élek hogy dolgozzak egyek és aludjak?
Figyelt kérdés
Erről az unalmas körforgásról szól az egész életem és még tök magányos is vagyokma 05:52
1/10 anonim válasza:
Találj magadnak egy bolondot aki eltart a két szép szemedért!
2/10 anonim válasza:
Ugye tudod hogy az összes élőlény ezt csinálja?
3/10 anonim válasza:
én is unom ezt a körforgást, csak nem még munkám sincs. Sajna eltartanak a szüleim, eszek, iszok, gyakorizok. Unom már nagyon. Ja és magányos is vagyok mert midnenki olyan dolgot kér tőlem egy kapcsolatban amit én nem tudok megtenni. Szoval ha kapcsolatom is van akkor is mindig megy benne a veszekedés( velem veszekszenek) itthon meg azt mondják semmirekellő vagyok mert nem dolgozok. De more hát csak azért nem dolgozok mert sajnos nem vesznek fel sehová, hiába van szakmám mert páylakezdő vagyok. De ha egyszerüen nem engedik elkezdeni se a munkáltatók a munkát, akkor hogy szerezzek tapasztalatot? Örülj, hogy neked legalább van munkád, én a helyedben a pénzemből mindent megvennék amit szeretnék most, elmennék egy országba ahol mindig süt a nap és haza se jonnék többet, ide az embereket elnyomó és kizsigerelő Magyarországra. Sajnos ez a rendszer ami már itt megy egyre több mentális, testi beteget szül. Sajnos én is csak cigivel piával bírom már ki ezt. Jó lenne ha felvennének már nagyon, 2 éve nem csinálok semmit, itthon vagyok csak. Néha kirándulok. De én már pénzt szeretnék. Sajna ha pénzre van szükségem mindig kérnem kell és az se jo már. De bízok benne hogy össze jön és el tudok már helyezkedni dolgozni hamarosan!
4/10 anonim válasza:
Hát keress hobbikat, barátokat, vegyél kutyát...mitudom én, tegyél ellene.
5/10 anonim válasza:
3 olyan nincs, hogy semmilyen munka nincs. Lusta vagy...
6/10 anonim válasza:
nem vagyok lusta, be se hívnak hiába jelentkezek dolgozni...
7/10 anonim válasza:
legyél gazdag mondjuk és kiszabadulsz belőle
8/10 anonim válasza:
Azért az durva, hogy mennyi ember van, aki nem képes szöveget értelmezni...
Fordítok nektek, jó?
A kérdezőnek nem azzal van baja, hogy dolgozni kell, hanem azzal, hogy ennyiből áll az élete. Feltételezem nincs túl sok barátja, vagy hiányzik neki egy jó párkapcsolat, egy jó hobbi, a szórakozás, és úgy általában azok az élmények, amikből a szürke hétköznapokon erőt lehet meríteni. Ezt olyan marha nehéz egyeseknek érteni? (Gondolok itt főleg az első okostojásra)
9/10 anonim válasza:
Gáz, ha nincs életcélod, mint sokaknak másoknak, csak nem vallják be maguknak
10/10 anonim válasza:
#8:
Oké, és most ettől jobb lett a kérdező élete, hogy te jól beugattál nekünk? ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!