Mi kéztet rá valakit arra, hogy 10-20 emeletnyi magasból szándékosan kiugorjon egyedül vagy gyerekével?
Pfu bazdmeg. Na ez a kemény nem a vídia.
Te konkrétan klinikai elmebeteg vagy.
Sürgősen menj vissza az orvoshoz hogy triplázza meg a gyógyszeredet.
Jó lenne, ha ebben az állapotban nem járkálnál az utcán felügyelet nélkül.
Jézusom....
nem feladatgyujtemenyt jottem kotetbe adni.
nem kell felsorolas vagy "csoportos-irtas".
latszik,on ertelmesebb de lelket akar es erzodik,hogy eletet kovetel, holott nagyon segitokesz.
az atfogalmazas valojaban csak arra vonatkozik,hogy ez ket kerdes egyben.a masodik kerdes hogyan-kivel tortenik az esemeny.gondolom erzi on is a kettos hatast.
a rossz gondolatokat tartsa magaban ha kerhetem azonban onkenyesen en mar nem tudtam ovatlankodni a vonatkoztatasok vegett.
'Mi keztet(zajlik-esendoseg)...?'
nem e vilagi.ismeretlen.itt nincs dokumentacio. ott valami mas van az valoban egy ugras.
:,..hozzateszem! a komolyabb gondolkodasra voltam kivancsi,ami reszben impoziciot szolgalt a kozhiedelem empatiajabol.
ha heti szures lenne pszichiatriai esetekre akkor titeket borzasztalra juttatnanak. ahova engem majdhogynem.
de hogy tudassam.
elmebeteg szerintetek egy pszichokinezissel foglalkozo kepzett phd-s vagy egy idegsebesz esetleg szakipari segedmunkas aki rohan haza hogy edesanyjanak vagy huganak etelt vigyen? ja! elmebetegek mind. az is aki nem mozdul vagy helyt all egy kozos erdekert. a normalist az onok kopkodese temeti el.
Én is nehéz eset vagyok, mentális bajok garmadája van nekem, súlyos autista és skizofrén vagyok, de a Kérdező még rajtam is túltesz.
Heti szinten terápiába kéne járnod és súlyos esetben gyógyszereket szedned.
Autistak vagytok meg skrizofenek de munkat kaptok, hogy dolgozzatok, en egeszseges vagyok, nincs telekinetikus bajom csak maszkalos vagyok a sok iratfelelosseg es szerkesztes .van rajtam hatalmas feleloseggel.
Azt is tudom hogy letezik harry potter varazs palcaja.susuki vitaraaaaa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!