Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi kéztet rá valakit arra,...

Hgwell kérdése:

Mi kéztet rá valakit arra, hogy 10-20 emeletnyi magasból szándékosan kiugorjon egyedül vagy gyerekével?

Figyelt kérdés
Törékenység

2022. márc. 25. 09:06
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Pfu bazdmeg. Na ez a kemény nem a vídia.

Te konkrétan klinikai elmebeteg vagy.

Sürgősen menj vissza az orvoshoz hogy triplázza meg a gyógyszeredet.

Jó lenne, ha ebben az állapotban nem járkálnál az utcán felügyelet nélkül.

Jézusom....

2022. márc. 25. 12:57
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Még ha csak trollkodik is, borzalmas, hogy van aki ilyen idióta....
2022. márc. 25. 13:12
 33/47 A kérdező kommentje:

nem feladatgyujtemenyt jottem kotetbe adni.

nem kell felsorolas vagy "csoportos-irtas".

latszik,on ertelmesebb de lelket akar es erzodik,hogy eletet kovetel, holott nagyon segitokesz.

az atfogalmazas valojaban csak arra vonatkozik,hogy ez ket kerdes egyben.a masodik kerdes hogyan-kivel tortenik az esemeny.gondolom erzi on is a kettos hatast.

a rossz gondolatokat tartsa magaban ha kerhetem azonban onkenyesen en mar nem tudtam ovatlankodni a vonatkoztatasok vegett.

'Mi keztet(zajlik-esendoseg)...?'

nem e vilagi.ismeretlen.itt nincs dokumentacio. ott valami mas van az valoban egy ugras.

:,..hozzateszem! a komolyabb gondolkodasra voltam kivancsi,ami reszben impoziciot szolgalt a kozhiedelem empatiajabol.

2022. márc. 25. 13:12
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező vagy full elmebeteg, vagy egy LSD-trip kellős közepén van... Keress orvost, pszichiátert, szakembert azonnal!
2022. márc. 25. 13:19
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Be kéne vezetni a heti szintű kötelező pszichiátriai szűrést pont az ilyen esetek miatt.
2022. márc. 25. 13:27
 36/47 A kérdező kommentje:

ha heti szures lenne pszichiatriai esetekre akkor titeket borzasztalra juttatnanak. ahova engem majdhogynem.

de hogy tudassam.

elmebeteg szerintetek egy pszichokinezissel foglalkozo kepzett phd-s vagy egy idegsebesz esetleg szakipari segedmunkas aki rohan haza hogy edesanyjanak vagy huganak etelt vigyen? ja! elmebetegek mind. az is aki nem mozdul vagy helyt all egy kozos erdekert. a normalist az onok kopkodese temeti el.

2022. márc. 25. 13:43
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Búj már el, ha még írni sem tudsz normálisan! Miattad megfájdult a fejem...
2022. márc. 25. 14:03
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Én is nehéz eset vagyok, mentális bajok garmadája van nekem, súlyos autista és skizofrén vagyok, de a Kérdező még rajtam is túltesz.

Heti szinten terápiába kéne járnod és súlyos esetben gyógyszereket szedned.

2022. márc. 25. 14:06
 39/47 A kérdező kommentje:

Autistak vagytok meg skrizofenek de munkat kaptok, hogy dolgozzatok, en egeszseges vagyok, nincs telekinetikus bajom csak maszkalos vagyok a sok iratfelelosseg es szerkesztes .van rajtam hatalmas feleloseggel.

Azt is tudom hogy letezik harry potter varazs palcaja.susuki vitaraaaaa!

2022. márc. 25. 14:22
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Rönó kadzsar✨✨
2022. márc. 25. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!