Idegesít az összes ember a családomon kívül. Olyat nem lehet hogy egyedül én legyek egy Termálfürdőben vagy egy várban? Inkább kifizetem, csak ne lássam az idióta embereket.
Mindent lehet, csak pénz kérdése.
Bármit kibérelhetsz, ha a tulajdonosnak megfelel az általad felkínált ár. Még egy színielőadást is eljátszanak neked üres színházban.
De nem hiszem, hogy multimilliárdos vagy, így egyszerűbb, ha magadat vonod ki a forgalomból! ...ahogy az 1-es is írja, erdő, Hortobágy, vagy csak maradj otthon.
Ha sok pénzed van, akkor manapság bármit kibérelhetsz.
Amúgy nem akarom elhumorizálni a kérdésedet, de erről rögtön A tanú című film egy részlete ugrott be nekem. :)
Menj a barlangba, ott senki nem lesz. Az ember társas lény, tetszik vagy nem.
Légy kedves az emberekkel és azt fogod kapni viszont!
Ők is ugyanezt mondják rólad, ráadásul ők a többség, tehát te vagy aki kirí közülük.
Meg is veheted a várat - és abban az esetben akkor és azt engedsz be, amikor és akit akarsz.
Azokkal értek egyet, akik szerint menj az erdőbe, és ez most komoly, nem irónia. Kiépített környezet, mint termálfürdő nyilván nem fog összejönni, hacsak nem vagy nagyon gazdag, de sok más igen. Pl. magányos partszakasz egy tó, folyó, tenger partján, erdei ösvény, ahol nagyon ritkán járnak mások, hegycsúcs, amit aznap csak te mászol meg, várrom, ahol napi 1-2 embernél nem jár több, stb., stb. Simán van egy rakás ilyen lehetőség. Őszi hétköznao délelőtt simán jártunk Szlovénia egyik legismertebb csúcsán jó időben úgy, hogy csak kettesben volfunk, de még hétvégén is fordult elő hétköznap olyan, hogy 0 emberrel találkoztunj túrázás közben Magyarországon, de fürödtünk nyári főszezonban horvát tengerparton olyan szakaszon, ahol nem votl más, vízesés alatt egy kanyonban, ahol szintén senki nem volt.
Igazából csak fantázia kérdése az egész, hogy ne oda menj, ahová a többség akar menni, a turista mindenütt durvábban mint a pareto elv (80-20) oszlik el, inkább 99-1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!