Mi a megoldás erre az élethelyzetre? Savanyodás vagy egyedüllét?
Sziasztok!
29 éves nő vagyok. 2,5 éve van párom,de haldoklik a kapcsolatunk. Azt hittem révbe értem végre,jön majd a lánykérés,esküvő,gyerekek,megöregszünk,stb.
De ez elveszni látszik. Menthetetlen a kapcsolat és ebben főszerepet játszik hogy nagyon szeretnék még élni,tapasztalni,élményeket szerezni nyilván vele együtt, nem más férfiakkal való kalandozásra vágyok. De a párom 41 éves és nem vágyik már ilyenekre. Egyre többször jutok el oda hogy oké akkor élem a kis világomat majd egyedül. Ez szép és jó lenne,de az évek alatt lemorzsolódtak a barátok vagy már saját családjuk van és nincs idejük,kedvük,lehetőségük velem tombolni vagy világgá menni random. Mi erre a megoldás? Savanyodjak meg a jelenlegi párom mellett? Vagy keressek másik pasit majd idővel? Addig meg legyek egyedül,barátok nélkül?
Mi van ha nem találok normális pasit? Hisz lassan abba a korba érek hogy csak a "defektes" férfiak maradnak szabadon... Én meg úgy érzem lemaradok két oldalról is. Se élni,kalandozni(nem úgy) nincs lehetőségem. Se saját család,gyerek nem valósul meg ha tovább húzom,halasztom. A kettő meg nem fér össze...
Hol a megoldás? Aki volt már ilyen helyzetben hogy talált rá a megfelelő útra?
Esetleg nőlj fel.
Amikor összejöttél egy 12 évvel idősebb férfival, akkor ezzel számolnod kellett volna, hogy mire 40 lesz neki nyugalomra lesz már szüksége.
De hol talaljak baratokat ennyi idosen? A munkahelyemen mindenki idosebb,csalados, tehat elfoglalt. Vagy az az egy ket fiatal aki van vagy tul fiatal,vagy nem szimpatikus.
Munkahelyen kivul meg nem nagyon jarok sehova. Javareszt a parom miatt,de egyedul is fura lenne meg oszinten szoval otletem nincs mit kezdhetnek egyedul ahol lehet ismerkedni,baratkozni.
Jarj kocogni emberek koze ,kondiba.
Vannak tarsasjatek kavezok! Oda lemegy az enber es beall vmelyik csoportba jatszani.
Sportklubok: pl KSI asztali tenisz vagy barmilyen mas sportaga! Ott a csoport,csatlakozol. Ott meg felveszed oket facebookra vagy instara. Oltozes kozben meg beszelgetsz,ki hova jar szabadidoben!
Van turatarskereso is!
Vannak onkentes szemetgyujto akciok! Csoportosan szedik a szemetwt bizonyos kijelolt helyen.
Milyen varosban elsz? Mert ezek Budapestwn vannak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!