Mit szólnátok ha egy közeli barátodat látod egy szatyorral a fején elájulva egyedül a lakásában?
Figyelt kérdés
És amikor észhez térited azt mondja nem akarta megölni magát véletlen volt?
Azt mondja ő csinálta de nem magyarázza meg hogy miért.
Tudni illik róla hogy depresszióra szed gyógyszereket.
Ilyenkor rendőrt vagy mit kit kéne hívni?
2022. febr. 18. 23:24
1/7 A kérdező kommentje:
Pedig tegnap találkoztam vele utoljára és tök normális volt, haverokkal meg csajokkal voltunk nevettünk meg viccelődtünk meg minden, nem értem.
2022. febr. 18. 23:25
2/7 anonim válasza:
Rendőrt? Minek? Esetleg a pszichiátriára bevinni, ha hajlandó. Ha nem hajlandó, akkor csak a lelkére beszélni, hogy ne tegye ezt veled. Úgy tűnik, nem működik a gyógyszere. Egyébként a vidámság nem jelent semmit, az csak álca.
3/7 anonim válasza:
Egyértelmű hogy mentőt hívnék, és majd az orvosok intézik. Köteleznék ebben az esetben terápiára, mivel egyértelműen öngyilkossági kísérlet volt.
4/7 anonim válasza:
Úgy hallottam sok depressziósnak a mosoly egy álarc és mögötte szomorúság vsn.
5/7 anonim válasza:
Jaja, mentőt hívni azonnal, tök mindegy mit mond. Feltételezhető öngyilkosság esetében nem érdekel a hantázás.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem teljesen lepontozva. Öngyilkossági kísérlet esetén amennyiben kórházba kerül, abban az esetben az orvos köteles eljárni és pszichitérrel vagy pszichológussal felvenni a kapcsolatot az adott intézményben ahová bevitték.
A mentőt pedig azért kellene hívni, mert senki sem tudja, hogy mióta feküdt eszméletlenül a földön, illetve ha elesett mert állva vagy ülve fojtogatta magát, akkor beverhette a fejét, mégha külső sérülés nincs
7/7 anonim válasza:
És ezt is lepontozzák. :D gratulálok hozzá. Meg is indokolnátok a lepontozást, vagy azt már nem tudjátok, mert az agyatok csak addig terjed hogy nyomogassátok az x-et, mintha dislike lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!