Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem merek telefonálni? ...

Miért nem merek telefonálni? Tudtok tanácsot adni, hogy valtoztassak ezen?

Figyelt kérdés

Olvastam már masnal is hogy probléma. 19 eves vagyok de meg mindig gyomorgorcsom van ha mast fel kell hívnom foleg ha idegen. Eloben nem vagyok ilyen felénk, de telefonon mindne bajom van. Pedig nem volt rossz tapasztalatom hogy beegtem volna vagy barmi. Hogy tudok ezen túl lépni? Van valami tanácsotok?

Rossz kommenteket keruljuk:)

2022. jan. 15. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

A telefonálás is élő.

Próbálj gyakorolni olyannal, akinél ezt nem érzed.

2022. jan. 15. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha sokat telefonálsz, egy idő után elmúlik.
2022. jan. 15. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj telefont venni a kezedbe és hívj fel egy veled közvetlen szemben lévő barátod, beszélj vele így. Aztán hívd úgy, hogy már nincs veled szemben. Gyakorlás kérdése lesz, hidd el bele jössz. Én hivatalos helyen, ahol néha 20 ember is rám figyelt, nehezen szólaltam meg. Több alkalom után már nincs lámpalázam, könnyen megy, belejöttem, neked is menni fog.
2022. jan. 15. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, azért mert keveset telefonálok, pedig élőben nincs bajom ilyennel.
2022. jan. 15. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedvesek vagytok. :) Érdekes mert ha ki kell állnom emberek ele, azt meg kifejezetten elvezem is.. De ez a telefonalas nekem olyan nehezemre esik.

Ismerosok, baratok oke.. Inkább az a gazos amikor idegen

2022. jan. 15. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!