Mi kéztet rá valakit arra, hogy 10-20 emeletnyi magasból szándékosan kiugorjon egyedül vagy gyerekével?
Fáradtnak tűnsz.
Most arról írtál, hogy élőben közvetítik az öngyilkosságokat. Ezt végképp nem értem.
Reménytelenség?
Nekem egy barátnőm lett majdnem öngyilkos két éve. Szegény tanárnak állt, aztán rájött, hogy abból a lakhatás sem jön ki. Mikor a főbérlő kidobta és nem volt hová mennie, akkor volt egy öngyilkossági kísérlete.
Szerencsére azóta megoldódott az élete, 1700 euróért takarít Németországban, nem 140 ezres tanári fizuért szenved itthon.
Szereztem tudomást 25 évvel ezelőtt mi atyánk ki vagy a mennyekben táblával játszottak a gyerekek és 1hónap múlva már önmaguktól költöztek a tányérok és a csészealjak.
Vuduról is hallottam. Azota viccböl sem játszok robotkatonákkal annak már 25 éve.
Elgondolkoznék azon, hogy a múltbéli cselekedetek mennyire hatnak ki az egészségedre a jövőben.
Nem kívánom senkinek ezeket a próbatételeket.
Tehát minden hang és cselekedet egy próbatétel elé állít.
Történészet ezt írja Antropológia ha jól hiszem.
Diplomásként teljesen mindegy milyen helyzetbe kerülsz, sosem halsz meg annyira, hogy ne érjenek utol.
Mi van a hangokkal??!
szöcskeciripelés keveredik a radiátor kopogtatással a bogarak repkedésében, de ne haragudj Ace Ventura Jim Kerry feljelent a végén, hogy rosszul írtam le a nevét.
Bemutatkozna, hogy milyen tartásdíjat követel a felesége a füle mögött?
Szélhámos apafejnek mondana, de kelekótya fütyyös vagyok még csak.
A riporterek álcák és éppen készülnek a robotzsarura de nem tudják még, hogy mire kiér a szellemírtók már kint lesznek...odaát valahol..
Lényegében igen.Jól látja.Az a baj nem kozvetîtik élőben az öngyilkosságot. Több eséllyel indulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!