Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi kéztet rá valakit arra,...

Hgwell kérdése:

Mi kéztet rá valakit arra, hogy 10-20 emeletnyi magasból szándékosan kiugorjon egyedül vagy gyerekével?

Figyelt kérdés
Törékenység

2022. márc. 25. 09:06
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Fáradtnak tűnsz.

2022. márc. 25. 09:34
 12/47 anonim ***** válasza:
83%

Most arról írtál, hogy élőben közvetítik az öngyilkosságokat. Ezt végképp nem értem.

2022. márc. 25. 09:34
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Reménytelenség?

Nekem egy barátnőm lett majdnem öngyilkos két éve. Szegény tanárnak állt, aztán rájött, hogy abból a lakhatás sem jön ki. Mikor a főbérlő kidobta és nem volt hová mennie, akkor volt egy öngyilkossági kísérlete.

Szerencsére azóta megoldódott az élete, 1700 euróért takarít Németországban, nem 140 ezres tanári fizuért szenved itthon.

2022. márc. 25. 09:36
 14/47 anonim ***** válasza:
88%
Egyre nagyon figyelj, a hangokra soha ne hallgass! Hiába mondják és tesznek úgy mintha jót akarnának, ne higgyél nekik...
2022. márc. 25. 09:36
 15/47 A kérdező kommentje:

Szereztem tudomást 25 évvel ezelőtt mi atyánk ki vagy a mennyekben táblával játszottak a gyerekek és 1hónap múlva már önmaguktól költöztek a tányérok és a csészealjak.

Vuduról is hallottam. Azota viccböl sem játszok robotkatonákkal annak már 25 éve.

Elgondolkoznék azon, hogy a múltbéli cselekedetek mennyire hatnak ki az egészségedre a jövőben.

Nem kívánom senkinek ezeket a próbatételeket.

2022. márc. 25. 09:41
 16/47 A kérdező kommentje:

Tehát minden hang és cselekedet egy próbatétel elé állít.

Történészet ezt írja Antropológia ha jól hiszem.

2022. márc. 25. 09:44
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Kezdek hinni a kérdezőnek... Valamit tényleg nagyon elbacarinthatott a múltban, hogy most ennyire nem tud megfogalmazni egy mondatot sem értelmesen...
2022. márc. 25. 09:44
 18/47 A kérdező kommentje:

Diplomásként teljesen mindegy milyen helyzetbe kerülsz, sosem halsz meg annyira, hogy ne érjenek utol.

Mi van a hangokkal??!

szöcskeciripelés keveredik a radiátor kopogtatással a bogarak repkedésében, de ne haragudj Ace Ventura Jim Kerry feljelent a végén, hogy rosszul írtam le a nevét.

Bemutatkozna, hogy milyen tartásdíjat követel a felesége a füle mögött?

2022. márc. 25. 09:50
 19/47 A kérdező kommentje:

Szélhámos apafejnek mondana, de kelekótya fütyyös vagyok még csak.

A riporterek álcák és éppen készülnek a robotzsarura de nem tudják még, hogy mire kiér a szellemírtók már kint lesznek...odaát valahol..

Lényegében igen.Jól látja.Az a baj nem kozvetîtik élőben az öngyilkosságot. Több eséllyel indulna.

2022. márc. 25. 09:58
 20/47 A kérdező kommentje:
Csak azért nem tudok nevetni ezen a komoly dolgon mert a következőben bárki lehet az anyuka kezében szorított gyermek akivel ugrani készülnek, abból a magas épületből.
2022. márc. 25. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!