Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi kéztet rá valakit arra,...

Hgwell kérdése:

Mi kéztet rá valakit arra, hogy 10-20 emeletnyi magasból szándékosan kiugorjon egyedül vagy gyerekével?

Figyelt kérdés
Törékenység

2022. márc. 25. 09:06
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Mint az amerikai tornyok példája.Ök sülve föve sütve együtt távoztak.

Mind az eggyekért.Egy mindenkiért.

2022. márc. 25. 10:03
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, még ma kérj beutalót a pszichiátriára. De komolyan. Pszichózisnak tűnik amit itt lenyomsz, és az nem játék.
2022. márc. 25. 10:04
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Ebből én nem értek egy szót se? 🤔🤔 Egy katyvasz az egész.
2022. márc. 25. 10:14
 24/47 A kérdező kommentje:

#22 #22 az jelent problemat, hogy megallapitasz nem

< [ tartasz csak provokalsz. pszichoterapeuta a

kepzettseg neve de sajnos az nem en vagyok.

Nem szeretem a folyamatos anuszmelegito

kemenyitest en is azt szeretem ha puha es

tudom,ok,szegenyek is a puhat szerettek.

2022. márc. 25. 10:39
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te mit szívtál? Kemény cucc lehet
2022. márc. 25. 11:11
 26/47 A kérdező kommentje:

nem furodtem le 1 napja es mindenki piszkal. :(

de volt mikor slaggal mostak a mentoszok a picsam.

a windows-os 90'evek mentosz ragoreklamja.

szetdurrant a picsam annak a szagat szivom mert az orvosok azt mondtak hanyasra es gyomorfajdalomra igyak kolat.

tehat beragadt a mentosz a siggembe es a kolat nem tudtam kibontani annyira levoltam zsibbadva igy siggemmel akartam lerugni a kupakjat mint a videokon a japan lanyok es a kola nyomasa visszanyomta a siggembe a beragadt mentoszt es aktivalodott a kolcsonhatas.

2022. márc. 25. 11:30
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Najó ez tuti hogy troll
2022. márc. 25. 11:35
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
27: Vagy a nővérkék magára hagyták a kórteremben és van Wi-fi.. Úristen... Félelmetes amúgy, hogy ilyen elmebeteg emberek jöhetnek velünk bármikor szembe az utcán.
2022. márc. 25. 11:37
 29/47 A kérdező kommentje:

elmebetegnek tartanak olyan embereket akik jol foznek, rendben tartjak a lakast, megadnak szeretteiknek mindent, barkit megolne aki a feleseget bantalmazna es a gyereket. ,de nekem,nincs felesegem,es gyermekem. ezert elmebetegnek tartanak.

hianyerzet latszolagos tekintelye miatt, amely valojaban nem megallapithato, latszik egy ember elmebetegnek?

kinek a szemeben lehet valaki elmebeteg kortol es nemtol is fugg ez a beazonositas?

egyebkent nekunk ti tuntok ugy mintha elmebetegek lennetek.

oka: nincs rend, csak hahota van, csak ongondoskodas-csak magaddal foglalkozas, szonal tobb cselekves nem tortenik egy ember menteseert. mikozben remegnek a kezek a takaro alatt a nagy oriastol valo felelemtol.

kedves 28!

en tudtam letezel es hiszel majd imadkozol erettunk.

a wifi istenere!

tegnap mar amerikai voltam. jatszunk cumit!

miert tartasz elmebetegnek es ez teged milyen hatasban erint altalaban?

2022. márc. 25. 12:05
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Késztet és nem kéztet.

HA arra gondolsz, hogy mi motiválja, akkor a halál semmiképp, a halál nem ok, hanem cél.

Késztetés lehet sokféle, de te itt egyet sem soroltál fel, legfeljebb a gondolat tartozhat a valós körbe, mert arra gondol, hogy:

- kilakoltatják és nem akar hajléktalan lenni

- elhagyta a szerelme és így nincs értelme az életének

- kiderült egy sötét titka és így kiközösítik a barátai, munkatársai

- kilátásban van, hogy börtönbe kerül

- folyamatosan gúnyolják, szekálják és már ő is elhiszi, hogy értéktelen

- csalódott valakiben, és azt hiszi így tud fájdalmat okozni annak, akiben csalódott.

- és igen, lehet pszichiátriai beteg, aki hallucinál, szellemet lát, és hangokat hall, igen, ez is lehet motiváció.

De a többi amiket leírtál, teljesen értelmetlen, ezért is írta valaki, hogy fogalmazd át.

2022. márc. 25. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!