Mi kéztet rá valakit arra, hogy 10-20 emeletnyi magasból szándékosan kiugorjon egyedül vagy gyerekével?
Mint az amerikai tornyok példája.Ök sülve föve sütve együtt távoztak.
Mind az eggyekért.Egy mindenkiért.
#22 #22 az jelent problemat, hogy megallapitasz nem
< [ tartasz csak provokalsz. pszichoterapeuta a
kepzettseg neve de sajnos az nem en vagyok.
Nem szeretem a folyamatos anuszmelegito
kemenyitest en is azt szeretem ha puha es
tudom,ok,szegenyek is a puhat szerettek.
nem furodtem le 1 napja es mindenki piszkal. :(
de volt mikor slaggal mostak a mentoszok a picsam.
a windows-os 90'evek mentosz ragoreklamja.
szetdurrant a picsam annak a szagat szivom mert az orvosok azt mondtak hanyasra es gyomorfajdalomra igyak kolat.
tehat beragadt a mentosz a siggembe es a kolat nem tudtam kibontani annyira levoltam zsibbadva igy siggemmel akartam lerugni a kupakjat mint a videokon a japan lanyok es a kola nyomasa visszanyomta a siggembe a beragadt mentoszt es aktivalodott a kolcsonhatas.
elmebetegnek tartanak olyan embereket akik jol foznek, rendben tartjak a lakast, megadnak szeretteiknek mindent, barkit megolne aki a feleseget bantalmazna es a gyereket. ,de nekem,nincs felesegem,es gyermekem. ezert elmebetegnek tartanak.
hianyerzet latszolagos tekintelye miatt, amely valojaban nem megallapithato, latszik egy ember elmebetegnek?
kinek a szemeben lehet valaki elmebeteg kortol es nemtol is fugg ez a beazonositas?
egyebkent nekunk ti tuntok ugy mintha elmebetegek lennetek.
oka: nincs rend, csak hahota van, csak ongondoskodas-csak magaddal foglalkozas, szonal tobb cselekves nem tortenik egy ember menteseert. mikozben remegnek a kezek a takaro alatt a nagy oriastol valo felelemtol.
kedves 28!
en tudtam letezel es hiszel majd imadkozol erettunk.
a wifi istenere!
tegnap mar amerikai voltam. jatszunk cumit!
miert tartasz elmebetegnek es ez teged milyen hatasban erint altalaban?
Késztet és nem kéztet.
HA arra gondolsz, hogy mi motiválja, akkor a halál semmiképp, a halál nem ok, hanem cél.
Késztetés lehet sokféle, de te itt egyet sem soroltál fel, legfeljebb a gondolat tartozhat a valós körbe, mert arra gondol, hogy:
- kilakoltatják és nem akar hajléktalan lenni
- elhagyta a szerelme és így nincs értelme az életének
- kiderült egy sötét titka és így kiközösítik a barátai, munkatársai
- kilátásban van, hogy börtönbe kerül
- folyamatosan gúnyolják, szekálják és már ő is elhiszi, hogy értéktelen
- csalódott valakiben, és azt hiszi így tud fájdalmat okozni annak, akiben csalódott.
- és igen, lehet pszichiátriai beteg, aki hallucinál, szellemet lát, és hangokat hall, igen, ez is lehet motiváció.
De a többi amiket leírtál, teljesen értelmetlen, ezért is írta valaki, hogy fogalmazd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!