Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy incel...

Elképzelhető, hogy incel közösséghez való hozzáállás változzon a közeljövőben?

Figyelt kérdés

Itt van az az egyre szélesedő réteg aki magányos, nem érzi férfinak magát, nem tapasztalja meg a női melegséget stb és emiatt súlyos mentális és önértékelési zavarok állnak be náluk. Szenvednek. Nem élvezik az életet mivel nem tudnak önmaguk lenni és nem tudják vágyaik elérni. Tragikus és szomorú sorsok.

Most itt ezen a fórumon is legalább harmada a hozzászólóknak incel vagy valamilyen ismerkedési traumákat szenvedett el, rengeteg visszautasítás stb.

Ez a közösség létező és meglehetősen méretes.

Az utóbbi időben változás látszott beállni már csak az itteni hozzászólásokban is, és a többség beismerni látszik, hogy igenis a külső nagyjából az egyetlen tényező az ismerkedés elején, ahhoz, hogy megkapd a beugrót meg kell ütnöd egy szintet.

Kezd valamiféle hozzáállásbeli változás bekövetkezni az emberekben feléjük és elképzelhetünk egy BLM vagy LMBTQ mozgalomszerű dolgok amely végső soron elvezet majd egy például testi fogyatékkal élőkhöz való viszonyuláshoz?

2022. márc. 14. 11:47
 101/156 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnálom senkitol de kvara nem is vagyok köteles senkivel szexelnem. Te miért sajnálod a meleg ferfiaktol hogy seggbe krjanak? Idióta vagy már bocs
2022. márc. 16. 14:34
 102/156 A kérdező kommentje:

100

Pedig miben különbözik a pénzbeli vagy másféle jótékonykodástól?

Egyik által is segítesz valakiken és másik által is segítenél. Nem a szenvedés megszűntetése a jótékonykodás alapvető célja?

2022. márc. 16. 14:36
 103/156 A kérdező kommentje:

101

Ok, de akkor vizsgáljuk meg közelebbről.

Miért tartod a szexet, illetve a vaginádat olyan nagy értéknek? Mert az a hozzáállás pont azon alapszik, hogy a szex, nemi szervek valami elképesztően nagy értékek.

Holott ez téveszme.

2022. márc. 16. 14:37
 104/156 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy érték vagy nem érték, de a testembe engedek valakit ember. Csak eldönthetem már ki az a valaki.
2022. márc. 16. 14:39
 105/156 A kérdező kommentje:

104

Igen, de olyan kritériumok alapján döntesz mint fejforma (legyen minél kockább), ergo diszkriminálsz a más fejformájúakkal szemben, ez igenis genetika alapú diszkrimináció, semmivel sem enyhébb formája a diszkriminációnak mint a faji diszkrimináció. Tehát mivel ilyen szűkek és felületesek a kritériumok ezért magának a tények, hogy valakit a testedbe engedsz sincs jelentőségtartalma.

2022. márc. 16. 14:42
 106/156 anonim ***** válasza:
100%
Mégis honnan tudod mi alapján döntök? Elsődleges szempont, hogy ne lyuknak nézzen és ezen te már nem mentél át, úgyhogy a fejformád lényegtelen.
2022. márc. 16. 14:45
 107/156 A kérdező kommentje:

106

Leírtam, hogy én lennék a legszeretőbb, legszenvedélyesebb pár akit el lehet képzelni de mivel ez nem kritérium ezért hajlottam arra, hogy kevesebbnek tartsam mint érző és gondolkodó lények. De persze tévedhetek, lehet csak az én tapasztalataim voltak rosszak és igazából angyali, érzelmes, mély és egyáltalán nem felszínes teremtések .

2022. márc. 16. 14:49
 108/156 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a te szotaradban ezek a szavak mást jelentenek, mert az én szótárában a legszeretőbb pasi nem veri az asztalt h jótékonyságból feküdjön le valaki. Illetve ha kevesebbre tartod akkor mégis hogy szeretnél te jobban mint a párom aki nem tart kevesebbre??? Sehogy.

Senki sem angyali, mindenkiben van “rossz”. Mivel neked is van bajod, ezért nem értem a nőktől miért várod hogy tökéletesek legyenek. Dehát tőlem, az én életemet nem befolyásolja te mit hiszel és mit nem, ha neked jól esik, egeszsegedre.

2022. márc. 16. 14:53
 109/156 A kérdező kommentje:

108

A kutyákat, macskákat is szeretik mégsem mondják, hogy egy szinten vannak az emberrel. Szeretik mert cukin néznek ki. A skorpiót már kevesebben szeretik mert nem néz ki olyan cukin.

Analóg módon a nőket is szeretik mert cukin néznek ki, nem mert olyan igazságosak, rendesek, kedvesek lennének.

Tény, a nők veszettül logikátlanok és ezt te is beismerhetnéd. Nem tudják kiismerni egyszerűen a férfit, ezért van annyi családon belüli erőszak is, mert az hogy egy férfi agresszív önmagában nem kizáró ok.

2022. márc. 16. 15:09
 110/156 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem azért szeretnek mert “cuki” vagyok…

Figyelj, tényleg szíved joga így gondolkozni, csak a hiba nem a nőkben van ha nem kellesz senkinek. Nekem mi a buli abban hogy olyannal vagyok együtt aki logikatlannak gondol, azt hiszi annyi bennem az érték hogy “cuki” vagyok? Ebben mi a szeretet? Semmi. Ezzel csak lealacsonyítanám magam. Minden jót neked.

2022. márc. 16. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!