Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tἰ is úgy éltek, buliztok...

Tἰ is úgy éltek, buliztok minden este manapság, mert lehet nem lesz jövő hét az atom miatt?

Figyelt kérdés
Most ébredtem rá hogy mennyire fontos boldogságban, partiban élni minden napot

2022. márc. 2. 12:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg 10-es voltam.

Nem alkoholizálásra gondoltam azért, a magam részéről pont, hogy városnézés, túra, új helyek kipróbálása...

2022. márc. 2. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:
25%

9-nek.

Ha szarrá bombázzák Európát akkor kitört a harmadik világháború. Ott meg tuti lesz aki az atom bombát kioldja.

Nem árt egy kicsit gondolkodni. Kik lennének erőfölényben?

USA+ Nato országok vagy Orosz, Kína, és szinte minden arab, muszlim ország. Hát nem kell sok ész hozzá, hogy kik a nyertesek. (NAto tagországok közül sokuknak gyenge a hadserege, míg sok arab országok közül sokuknak hatalmas életttapasztalatuk van a háborús életből, nem beszélve az ádáz gyűlőletük az USA felé..Na ezért nem lesz NAGY háború. Senkinek nem érdeke.

2022. márc. 2. 13:14
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Menj a francba az atomos riogatásoddal, jól van? 😠
2022. márc. 2. 13:32
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

LEszrom.

Ha csak fenyegetőznek, akkor minek stresszeljem magam olyasmin, ami sosem következik be, ha meg ledobják az atomot, akkor meg tökmindegy.

2022. márc. 2. 14:00
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

12-es, neked sem árt kicsit gondolkodni.

A világháború nem feltétlen jelent atomot is. Egyik fél sem baszik ki magával ennyire.

2022. márc. 2. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Boldogság=Party?... 😁
2022. márc. 2. 16:53
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
Mindig igyekszem úgy élni, hogy boldog legyek, mikor mi tesz éppen boldoggá. Szeretek koncertekre járni, jókat enni, kirándulni, szóval ezeket nem vonom meg magamtól most sem.
2022. márc. 3. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Én ugyanúgy élek most is, mint ahogyan eddig éltem. Nem hinném, hogy nagyon nagy baj lesz itt, Magyarországon. Nem kezdek el úgy élni, mintha nemsokára mindennek vége lenne, mert ha végül nem úgy lesz, akkor rosszul járnék, ha így tennék.
2022. márc. 3. 18:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem a buliban látom a fő kikapcsolódást. Már kiléptem a tinikorszakomból. Egyéb jó dolgok is vannak az életben. Inkább a családomat szeretném egy ilyen helyzetben magam mellett tudni ami most sajnos lehetetlen.

Amúgy nem vagy valami okos. Ha az atomtól félsz vagy a háborútól (ha az atom nem is érint minket közvetlenül akkor is rossz lesz) akkor akkor inkább tankolj fel élelmiszerből. A túlélési ösztön sok dolgot felülír. Átkozni fogod magad hogy most elbuliztad a pénzedet ahelyett hogy olyan dolgokat vennél amik hasznosak lehetnek egy olyan helyzetben.

2022. márc. 24. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!