Tἰ is úgy éltek, buliztok minden este manapság, mert lehet nem lesz jövő hét az atom miatt?
Ja meg 10-es voltam.
Nem alkoholizálásra gondoltam azért, a magam részéről pont, hogy városnézés, túra, új helyek kipróbálása...
9-nek.
Ha szarrá bombázzák Európát akkor kitört a harmadik világháború. Ott meg tuti lesz aki az atom bombát kioldja.
Nem árt egy kicsit gondolkodni. Kik lennének erőfölényben?
USA+ Nato országok vagy Orosz, Kína, és szinte minden arab, muszlim ország. Hát nem kell sok ész hozzá, hogy kik a nyertesek. (NAto tagországok közül sokuknak gyenge a hadserege, míg sok arab országok közül sokuknak hatalmas életttapasztalatuk van a háborús életből, nem beszélve az ádáz gyűlőletük az USA felé..Na ezért nem lesz NAGY háború. Senkinek nem érdeke.
LEszrom.
Ha csak fenyegetőznek, akkor minek stresszeljem magam olyasmin, ami sosem következik be, ha meg ledobják az atomot, akkor meg tökmindegy.
12-es, neked sem árt kicsit gondolkodni.
A világháború nem feltétlen jelent atomot is. Egyik fél sem baszik ki magával ennyire.
Nem a buliban látom a fő kikapcsolódást. Már kiléptem a tinikorszakomból. Egyéb jó dolgok is vannak az életben. Inkább a családomat szeretném egy ilyen helyzetben magam mellett tudni ami most sajnos lehetetlen.
Amúgy nem vagy valami okos. Ha az atomtól félsz vagy a háborútól (ha az atom nem is érint minket közvetlenül akkor is rossz lesz) akkor akkor inkább tankolj fel élelmiszerből. A túlélési ösztön sok dolgot felülír. Átkozni fogod magad hogy most elbuliztad a pénzedet ahelyett hogy olyan dolgokat vennél amik hasznosak lehetnek egy olyan helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!