Tἰ is úgy éltek, buliztok minden este manapság, mert lehet nem lesz jövő hét az atom miatt?
Egyelőre sokkban vagyok.... de ja, viszont lassan már 2020 óta ebben a permanens most vagy soha-állapotban élünk :(
tavaly nyáron is mindenki megőrült, üdülőhelyen érezhető volt a világvége-hangulat, mondván, h ősszel őgyis megint lockdown világszerte.
most meg ez...
Nem.
Én inkább sokkban vagyok.
De mivel nem lehet megjósolni a jövőt, próbálok a legjobbal számolni és folytatom az életemet úgy ahogy előtte volt. A figyelmemet pedig az extrém munkával lekötni.
Annak nem látnám értelmét, hogy szétcsapjam magam. A hátránya annak is megvan: fejfájás, kevés alvás, fáradtság.
Ha meg a legjobb kimenettel számolunk, csak szánalommal tudnék visszagondolni a mostani magamra, hogy bulizással reagáltam.
Ez provokatív trollkérdés, látszik a stílusból, de lehet rá értelmesen is válaszolni.
Én igenis próbálok "most kell élni" üzemmódba kapcsolni.
Az első sokk az volt, amikor 2020 márciusban a lezárások és egész napos kijárási korlátozás ellenére semmit sem változott az életem. Előtte is keveset jártam bárhova is, nem utaztam, évek óta alig kirándultam, alig éltem.
Most a következő sokk a mostani, hogy akár hónapokon belül meghalhatunk világháborúban, de ha az nem is lesz, elképesztően nagy világválság mindenképp és szerintem áramszünet is....
Én az elmúlt 4 évemet feláldoztam arra, hogy átképezzem magam IT területre, most meg minden hiába és az elmúlt 4 évben élhettem volna. Annyi, hogy később fogok kezdeni éhezni, mint mások. Pár héttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!