Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha találnál egy...

Mit tennél, ha találnál egy pénztárcát teli 100.000 Ft-tal, amiben semmilyen azonosító okirat nem lenne?

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 15:15
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a " Megpróbálom megkeresni a tulajdonosát " opcióban tágan értelmezve az is benne van, hogy a rendőrség segítségével. Bár ezt nem írtam bele.
2022. febr. 16. 15:52
 22/42 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes pszichológiai tanulmányt lehetne írni ebből a kérdésből. A legtöbben arra szavaztak hogy eltennék a pénzt, mégis lepontozgatják azokat akik ezt fel is vállalják. Elképesztő álszent a társadalom, ha az emberek még egy anonim oldalon is álságoskodnak, nyomják a szentlélek dumát, miközben azt az opciót nyomják a szavazáson hogy eltennék a pénzt 😃
2022. febr. 16. 15:58
 23/42 anonim ***** válasza:
91%
Igen, plusz aki ezt is hiszi, adott helyzetben a fele mégsem adná vissza
2022. febr. 16. 16:03
 24/42 A kérdező kommentje:
22: Érdekes mégis sokan engem támadtak le, pedig többféle opció volt, aki meg egyikkel sem ért egyet, az nyilván nem szavaz, hanem leírja kommentbe.
2022. febr. 16. 16:05
 25/42 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy nem raknák el, csak játszák a 3,14chájukat. Annó a plüss cicám se lett meg, amit alig 5 percre hagytam a bolt egy polcán véletlen. El kéne hinnem, hogy egy csomó pénzt nem raknának zsebre ? Nem olyan országban élünk
2022. febr. 16. 16:11
 26/42 anonim ***** válasza:
Miért te mit tennél kérdező?
2022. febr. 16. 16:12
 27/42 A kérdező kommentje:

26: Én megpróbálnám megtalálni a tulajdonost, ha nem találom meg a tulajt, akkor nyilván a rendőrségen leadom. De mint azt a 21-es kommentemben említettem, abban benne van az is, hogy a rendőrség segítségével megtalálni, csak rosszul fogalmaztam, utólag nem tudom pótolni. Vagy csak simán továbbsétálnék hozzá se nyúlva.

Na és akkor mi van, hogyha a 100.000 Ft az erdő szélén lenne tárca nélkül?

2022. febr. 16. 16:16
 28/42 anonim ***** válasza:
53%

25

Én a kis zöld Trabantommal jártam így, nagymamámmal a postán voltunk, és ott felejtettem. Pár perc múlva visszamentünk, de már nem volt ott. A magyar ember egyedül akkor adja vissza a talált cuccot, ha mindezt kiposztolhatja a facebookra, akit meg nem érdekel az fb, az meg soha.

2022. febr. 16. 16:17
 29/42 A kérdező kommentje:
És egyébként meg a szavazás tényleg mást mutat, mint a kommentek, igazad van 22-es.
2022. febr. 16. 16:18
 30/42 anonim ***** válasza:
59%

De ha nincs azonosító irat akkor hogy találnál tulajdonost?

Meghirdetnéd, hogy találtál egy pénzárcát teli pénzzel, aki tudja milyen szinű azé lesz? Vagy mi?

A leggyakoribb szinek piros, barna, fekete szóval legrosszabb esetben is 10 eberből egy eltalálná, de nem biztos hogy az övé is.

A rendőrség megoldása a legröhelyesebb erre amúgy!

Tudnod kell a bankjegyek sorozatszámát, akkor bizonyított számukra, hogy a te pénzed.

2022. febr. 16. 16:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!