Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagy most szomorú?

Miért vagy most szomorú?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 09:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Itt vokt egy fiú akivel beszélgettem, de a fiokját egyszer csak letiltták, és így nem tudok neki írni :((( elveszítettem, pedug nagyon jól alakult a kapcsolatunk.

:(( az én fiokomat is korlatoztak igy nem tud arra a nevemre írni :(

2022. febr. 7. 12:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Mert az idióta kolléganőm megint hisztizik és kevés a meló így együtt kell keccsöljek vele...
2022. febr. 7. 12:30
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Mert évek óta nem tudok változtatni az életemen.
2022. febr. 7. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Már nincs reális esélyem összejönni B-vel, pedig nagyon sok mindenben hasonlítunk vagy hasonló módon vagyunk furák. Most hiányzik is.

Ma elkezdődött a szorgalmi időszak.

29N

2022. febr. 7. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Talán még sem vagyok olyan szerethető és fontos ember pár ember életébe mint azt gondoltam. Túl sok időt pazaroltam olyan emberekre akikre nem kellett volna, mert sajnos egy jó nálam felül tudja írni a sok rosszat és sokszor nem látom a kegyetlen valóságot.
2022. febr. 7. 17:49
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

Sok kitartást kívánok mindenkinek! :c

-Magány miatt, párkapcsolat téren. Nagyon sokszor motoszkál bennem a gondolat, hogy mi van akkor, ha sosem találok senkit, és abszolút magányban élem le az életem..?

-Elveszettség is van bennem, bár sokáig magamnak sem mertem ezt bevallani. Több a kérdőjel a jövőmet illetően, mint kellene, és bár egyetemen vagyok másodéves, sokszor azt érzem, hogy csak úszom az árral és nem igazán én irányítom az életem.

2022. febr. 7. 23:13
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
a magány újra mellém ült :(
2022. febr. 14. 21:57
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Mert kihagytam egy lehetőséget, ami pont hogy kiszakitott volna, ebből,amibe akarva-akaratlan beletemettem magam a kicsinyes gondolataim által..
2022. febr. 14. 22:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!