Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem akad le rólam?

Miért nem akad le rólam?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki minduntalan rólam beszél és folyton szid engem. Valószínűleg az az oka hogy nem foglalkozom vele. Úgymond leadtam őt. Nem volt köztünk soha semmi de nem is hajlott volna rá én úgy gondolom. Így ebből kifolyólag nem értem miért szid ezért és miért beszél rólam folyton. Ahogy mesélték azt mondta hogy ha így folytatom felfog pofozni.... 😂 Nem értem miért nem lép ezen túl és mi a baja azzal hogy nem foglalkozom vele. Miért nem lehet ezt elfogadni? Nem tartozunk mi egymásnak semmivel
jan. 24. 20:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Jobb ötlet híján azt gondolnám, így szeretné mégis felhívni magára a figyelmed.
jan. 24. 20:41
 2/20 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem néha de ott van a barátja miért nem azzal foglalkozik minthogy velem van elfoglalva...
jan. 24. 20:44
 3/20 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, ennyire bántja, hogy nem foglalkozol vele. Vagy az egoját, vagy mert tetszel neki.
jan. 24. 20:46
 4/20 anonim ***** válasza:
29%
Lehet hogy Fazekas grade I. ?
jan. 24. 20:55
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem értem most ezt
jan. 24. 21:01
 6/20 anonim ***** válasza:
64%
Ne lovald bele magad, valószínűleg vagy téged szivatnak az ismerőseid, vagy őt akarják lejáratni. Minek hiszel el ilyeneket? Kamu.
jan. 24. 22:42
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha nem hajlott volna rá, hogy legyen köztetek valami, akkor nyilván amúgy sem kedvelt, miért mondana rólad szépeket? Nyilván csináltál valamit. De elhinni ilyeneket tényleg nem érdemes, vagy úgy volt, vagy nem. Vagy csak álmodik a nyomor.
jan. 24. 23:09
 8/20 anonim ***** válasza:

Te kellenél neki jobban, az, akivel 1ütt van,az csak pótlék neki helyetted. Igazából téged akar,de mivel neked ő nem kell... sérti az egóját ez.

Kicsi az önértékelése.

Hogy rendben van magával, az csak látszat.

Követelőzik/követeli,hogy ő "kapja meg a legjobbat" (jelen esetben téged),hogy bizonyíthassa magának,hogy ő "mégis a legjobb",mert megkaphatta a 'legjobbat'.Veled akarja helyrehúzni az önértékelését. Azért kellenél neki,hogy lássa magáról,hogy ő mégsem egy ""értéktelen"senki",akinek hiszi most magát

jan. 25. 22:37
 9/20 anonim ***** válasza:
8-as! A kérdést feltevő pont azt írta, hogy a lány nem akart tőle semmit. Ő gondolom pont akart volna.
jan. 25. 22:42
 10/20 anonim ***** válasza:

Áhá. Akko' nem értem az egész szitut.A csaj nem akart tőle semmit,de mégis ő szidja a kérdezőt?

Lehet,hogy a csajszi beképzelte,hogy ők ketten párkapcsolatban vannak.

Meg pl ilyen dedós hülyeségek,hogy először eljátsza a csaj a nehezen meghódíthatót, a rideget, akit nem érdekel a pasi,mert a csaj egójának/hiúságának jól esne,hogy tehát a csaj úgy számította,hogyha ő játsza az elérhetetlent, akkor a pasi majd mégjobban meg akarja majd őt hódítani,teperni fog érte. Hát,nem jött be a számítása. Meg,még gondolom,féltékennyé is akarta tenni azzal,hogy összejött a másik sráccal.

Próbáld meg őt ignorálni akkor,Kérdező. Vagy ahogy neked jó.

jan. 25. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!