Miért nem akad le rólam?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki minduntalan rólam beszél és folyton szid engem. Valószínűleg az az oka hogy nem foglalkozom vele. Úgymond leadtam őt. Nem volt köztünk soha semmi de nem is hajlott volna rá én úgy gondolom. Így ebből kifolyólag nem értem miért szid ezért és miért beszél rólam folyton. Ahogy mesélték azt mondta hogy ha így folytatom felfog pofozni.... 😂 Nem értem miért nem lép ezen túl és mi a baja azzal hogy nem foglalkozom vele. Miért nem lehet ezt elfogadni? Nem tartozunk mi egymásnak semmiveljan. 24. 20:19
12/20 anonim válasza:
*máhogy gondolom,össze is jöhetsz vele,ha akarsz,de nem 3.-nak,ezt tisztázzátok le.Ha meg nem akarsz tőle semmit,akkor hagyjad,ne foglalkozz vele,szerintem nemfeltétlen akarná ezt veled normálisan,érett módon megbeszélni,hogy miért szapul,mi a baja veled. Lehet,hogy csak sajnáltatni akarja magát,erre akar használni téged,különben elmondaná,vagy leírná és odaadná,mi baja. Hogy "Jaaaj, Xy levegőnek néééz!"
13/20 anonim válasza:
*szal h úgy akarja ezzel a (nem konkrét) dumával sajnáltatni magát,hogy "Jaaaj, Xy levegőnek néééz!",de valós indoka amúgy lehet nincs is.
De amúgy valszeg tetszel neki,azért zavarja,irritálja,h nem foglalkozol vele.
14/20 anonim válasza:
Kitartás! Egyszer túljuttok ezen a 12 éves koron, aztán majd csak elindul valami érzelmi érettség.
16/20 A kérdező kommentje:
Csak feltételeztem hogy nem akar semmit mert hullámzó volt ..
jan. 26. 05:41
17/20 anonim válasza:
Lehet,h még a csaj ő maga se tudja még,hogy mit akar.A párkapcsolat az1 komoly dolog,lehet,hogy megijedt tőle.Ilyenektől,hogy komolyság,kitartás,elköteleződés.
18/20 A kérdező kommentje:
Hát azt észrevettem hogy maga sem tudja mit akar de akkor minek van barátja ha ezektől fél.
jan. 26. 14:19
19/20 anonim válasza:
Mert ő nem szereti saját magát kell valaki,aki támogatja,aki önmaga helyett is szereti,lelki bajai vannak,egyedül,páratlanul félne; lehet,hogy attól is tart,hogy mi van,ha ciki lenne mások előtt,hogy nincs/és nem is volt még senkivel párban,divatból.
20/20 anonim válasza:
*fél h most cikiznék, v hogy később,azért írtam oda a még-et a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!