Miért akadnak a gépemen azok a játékok amiknek alapból mennie kellene? +Miért van az hogy folyamatosan szétkapcsol az internetem?
Hello!
Szereztem egy új számítógépet és azoknak a játékoknak amiknek elkéne rajta menniük akadnak még minimum gafikán is! Miért van ez?
A gép paraméterei: AMD Phenom(tm) Processor 4x3.0 GHz
Ram:8Gb A-Data 667MHz (DDR3 1333)
Videókártya:Nvidia GeForce Gt520 1Gb
Alaplap:Asus M5A78L-M Le
Eztek vannak odaírva a SIW programba az alaplaphoz:
South Bridge ATI SB750 Revision 00
North Bridge AMD 780G Revision 00
Lehet hogy az a baj hogy nem AMD vagy ATI videókártya van benne? Az Assassins Creed Black Flagot csak 800x600 as felbontáson is és mindent levéve minimumra úgy viszi.
Ha ez lenne a probléma akkor kérlek azt is írjátok le hogy melyik az az ATI vagy AMD alaplap az utóbbiról nem tudom hogy van-e 1általán de ha tudnátok akkor mondjátok el azt is hogy melyiket vegyem meg!
Internet:
Ha akarok letölteni pl:pach-et vagy akármit és sokszor anélkül hogy bármilyen letöltést elindítanék megszakad az internetkapcsolatom. Próbáltam az alaplapon lévő csatlakozóra is kötni és van mert a régi gépembe kellett vennem TP-link-es hálókártyát mind 2 esetben szétkapcsol!
Van modemem és routerem is a routeremhez nem találom a CD-t a neten sem találtam Drivert hozzá uh azt nem kötöttem be csak a modemet!
Köszönöm hogy elolvastátok ha valami kérdés van még ezekhez akkor nyugodtan írjátok le amint tudok válaszolok!
Hello! :D
Ja lapot leirtad igen elég alja...
Használt gép ez? Lehet boltba veted de mint használtat? Van valami gari rá?
Nem a videokártya gyártójával van baj, hanem a teljesítményével. Ez egy több éves kártya a belépőszint legaljáról. Egyszerűen nem képes ennél többre. Ugyanez lenne a helyzet, ha valami AMD HD6450 vagy hasonló vacak lenne benne.
Ezek az olcsó kártyák kb. arra jók, hogy képet adjanak és besegítsenek a procinak a filmek lejátszásához. Esetleg legyen egy digitális videókimenet, ha kell és az integrálthoz nincs. Semmi többre nem alkalmasok.
Vagyis ezeknek a játékoknak alapból sem kellene mennie neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!