Miért akadnak a gépemen azok a játékok amiknek alapból mennie kellene? +Miért van az hogy folyamatosan szétkapcsol az internetem?
Hello!
Szereztem egy új számítógépet és azoknak a játékoknak amiknek elkéne rajta menniük akadnak még minimum gafikán is! Miért van ez?
A gép paraméterei: AMD Phenom(tm) Processor 4x3.0 GHz
Ram:8Gb A-Data 667MHz (DDR3 1333)
Videókártya:Nvidia GeForce Gt520 1Gb
Alaplap:Asus M5A78L-M Le
Eztek vannak odaírva a SIW programba az alaplaphoz:
South Bridge ATI SB750 Revision 00
North Bridge AMD 780G Revision 00
Lehet hogy az a baj hogy nem AMD vagy ATI videókártya van benne? Az Assassins Creed Black Flagot csak 800x600 as felbontáson is és mindent levéve minimumra úgy viszi.
Ha ez lenne a probléma akkor kérlek azt is írjátok le hogy melyik az az ATI vagy AMD alaplap az utóbbiról nem tudom hogy van-e 1általán de ha tudnátok akkor mondjátok el azt is hogy melyiket vegyem meg!
Internet:
Ha akarok letölteni pl:pach-et vagy akármit és sokszor anélkül hogy bármilyen letöltést elindítanék megszakad az internetkapcsolatom. Próbáltam az alaplapon lévő csatlakozóra is kötni és van mert a régi gépembe kellett vennem TP-link-es hálókártyát mind 2 esetben szétkapcsol!
Van modemem és routerem is a routeremhez nem találom a CD-t a neten sem találtam Drivert hozzá uh azt nem kötöttem be csak a modemet!
Köszönöm hogy elolvastátok ha valami kérdés van még ezekhez akkor nyugodtan írjátok le amint tudok válaszolok!
Hello! :D
Mondtam hogy csak nemrég cseppentem bele mióta meghalt a másik gépem és nem akartam hogy átverjenek a boltba és ezért nézegettem utána hogy mi merre meddig és akkor azt írjátok le hogy mit mire cseréljek hogy jól működjön a gépem és az assasins meg a többi játék menjen rajta mert nem akarok Máriózni! :D
Különben a Videókártya miért nem számít?
"Ja és próbáljunk a földön maradni mert amit gyakorivalasz2 küldött videókártyákat azok 40k-s tételek"
Amiket én írtam videokártyák, azok ezelőtt 3-4 évvel voltak 40k-s tételek. Manapság használtan 20 körül simán hozzájuk lehet jutni.
10ezer körüli tápok amik elfogadhatók min.
Chieftec böl vagy FSP böl bármelyik ha minél olcsóbat akarsz de konkretan
Chieftec CTG netán CTB ezekböl 400, 450, 500
FSP Hexa 400, 500 netán APN
Nvidia GT 440 / 630
AMD ("ATI") 6670, 7750, R7 250
pl. De mind DDR5 legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!