Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akadnak a gépemen azok...

Janikahhhh kérdése:

Miért akadnak a gépemen azok a játékok amiknek alapból mennie kellene? +Miért van az hogy folyamatosan szétkapcsol az internetem?

Figyelt kérdés

Hello!

Szereztem egy új számítógépet és azoknak a játékoknak amiknek elkéne rajta menniük akadnak még minimum gafikán is! Miért van ez?

A gép paraméterei: AMD Phenom(tm) Processor 4x3.0 GHz

Ram:8Gb A-Data 667MHz (DDR3 1333)

Videókártya:Nvidia GeForce Gt520 1Gb

Alaplap:Asus M5A78L-M Le

Eztek vannak odaírva a SIW programba az alaplaphoz:

South Bridge ATI SB750 Revision 00

North Bridge AMD 780G Revision 00

Lehet hogy az a baj hogy nem AMD vagy ATI videókártya van benne? Az Assassins Creed Black Flagot csak 800x600 as felbontáson is és mindent levéve minimumra úgy viszi.

Ha ez lenne a probléma akkor kérlek azt is írjátok le hogy melyik az az ATI vagy AMD alaplap az utóbbiról nem tudom hogy van-e 1általán de ha tudnátok akkor mondjátok el azt is hogy melyiket vegyem meg!

Internet:

Ha akarok letölteni pl:pach-et vagy akármit és sokszor anélkül hogy bármilyen letöltést elindítanék megszakad az internetkapcsolatom. Próbáltam az alaplapon lévő csatlakozóra is kötni és van mert a régi gépembe kellett vennem TP-link-es hálókártyát mind 2 esetben szétkapcsol!

Van modemem és routerem is a routeremhez nem találom a CD-t a neten sem találtam Drivert hozzá uh azt nem kötöttem be csak a modemet!

Köszönöm hogy elolvastátok ha valami kérdés van még ezekhez akkor nyugodtan írjátok le amint tudok válaszolok!

Hello! :D

#játék #akad #mennie
2014. nov. 5. 19:44
1 2 3 4
 31/37 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
GT 730 és netán még 720 al is jobban jársz mint DDR3 asal... (legalábis extra olcsó kategóriában)
2014. nov. 6. 07:07
 32/37 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha új olcsó vga t veszel FSP APN 350 is megfelel ez a legolcsób

Még táp márkák ha nem lenènek fentiek:

2014. nov. 6. 07:22
 33/37 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Antec, Corsair, Xilence ECO series,

DeepCool, Zalman

Szia

2014. nov. 6. 07:25
 34/37 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#32 FSP APN 350 ez egy táp; arra értetem,

kisfogyasztású vga hoz jó lesz :D

2014. nov. 6. 07:27
 35/37 A kérdező kommentje:
Köszi :D Már csak annyi kérdésem lenne hogy ugye mondtátok hogy VGA DDR5 de ahhoz már akkor DDR5 ös ramokat is kell vennem nem? Mert akkor az alaplapot is cserélnem kell ha azon nem ilyen lesz a CPU foglalat akkor Procit is kell vennem és ott vagyok ahol eddig hogy nem lesz belőle semmi :(
2014. nov. 6. 17:53
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem létezik DDr5-ös memória (még), és nem kell alaplapot cserélned.
2014. nov. 6. 18:48
 37/37 A kérdező kommentje:
Rendben Köszi :D
2014. nov. 7. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!