Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen nem volt sohasem...

30 évesen nem volt sohasem egy komoly kapcsolatom, senkit sem mutattam be soha a szüleimnek, ellenben azok a rokonaim, akik már 18 évesek, már mind komoly kapcsolatban élnek, be is vitték őket a családba. Mit gondolhatnak rólam?

Figyelt kérdés

jan. 24. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármit, tök mindegy, mit gondolnak rólad.
jan. 24. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon klisé lesz, mégis igaz: ne foglalkozz azzal, mások mit gondolnak rólad, és ne hagyd, hogy a véleményük befolyásoljon téged, vagy rossz érzéssel töltsenek el.
jan. 24. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a maga tempójàban halad ezzel ne törődj
jan. 24. 21:14
 4/8 he84 ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező, ez nem verseny és ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, vagy gondol. Nem kell elsietni semmit és nem is kötelező. Úgy élj, ahogy te szeretnél.
jan. 24. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
19%
De, ez verseny, és akik lemaradnak, azt lenézik.
jan. 25. 04:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én még húsz évesen nem vittem haza senkit bemutatni, a rokonok már azt feltételezték, hogy leszbikus vagyok. Végül lett kapcsolatom, de nem a társadalmi nyomás miatt, hanem mert összejött a dolog egy kedves férfivel. A rokonságommal pedig már rég nem tartom a kapcsolatot.
jan. 25. 08:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
jan. 25. 12:44
 8/8 he84 ***** válasza:
100%
Nem így van 5-ös válaszoló, nem verseny. Én is 30 felett jöttem össze a barátommal, mégis soha nem néztek le. Nem mindenki nézi le a többi embert akár ezért, akár másért, főleg a normálisak nem teszik. És nem, a férfiakat nem nézik le jobban, ha netán ezzel jönnél.
jan. 25. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!