Egy lmbt+ ismerős kiírta közösségi oldalon kommentbe, hogy ha lenne komoly /L/ kapcsolata, benne gyerek, ő nem venné meg neki a Meseország-ot. Aki szintén így gondolja, miért?
Mikor rákérdeztem az okára, letiltott :)
Pedig nem tolakodó módon kérdeztem, a posztja nyilvános volt, és amúgy sem titkolja görcsösen, hogy lmbt. Szóval tőle nem fogom megtudni, miért gondolja így, de hátha más is gondolkodik hasonlóan.
1. Köszi!
Te érintett vagy?
Neten megtalálható ennek a pszichológusnak az érvelése?
Igazából én azt tartom szomorúnak, hogy vannak olyan emberek, akik szerint meg KELL indokolni, hogy miért nem tetszik egy "érzékenyítő" könyv.
Miért gondolod, hogy magyarázattal tartozik neked erről?
Nem KELL, nem tartozik. Sehol nem írtam ilyet.
Emberi kommunikáció. Érdekel valami, megkérdezem. Aki akar, válaszol.
(A reakciót valóban túlzottnak érzem.)
Tudod, kérdező, Fluimucil Ábelt sokan nem szeretik. Igen, pont a "De miéééééééért?" kérdés miatt.
Egykori kolléganőm egyszer munkaidőben - közös iroda, mindkettőnk előtt egy-egy ügyfél ült - hirtelen odafordult hozzám, és jó hangosan megkérdezte, hogy "Te miéééért nem szülsz gyereket?". Ő is azt hitte, hogyha érdekli valami, akkor joga van megkérdezni, csak azzal nem számolt, hogy nekem meg jogom van úgy válaszolni, ahogy én gondolom. Másnap átkérte magát egy másik irodába. Vicces, mert miután válaszoltam neki, pont ugyanezt hebegte, amit te, hogy csak érdekli az érintettek véleménye.
7. Szerintem a 2 szitu köszönőviszonyban sincs egymással...
Talán akkor lenne releváns, ha te az ügyféllel épp arról beszélgettél volna fennhangon, hogy te bizony nem akarsz gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!