30 évesen családos embernek kéne lennem?
Nekem sincs családom és már 35 vagyok.
Szerintem nem mindenki vágyik a hagyományos családra vagy nem mindenki számára elérhető.
Nincs ilyen, családosnak kellene lenned.
Viszont nem mindegy, hogy te akarsz komoly kapcsolatot és családot, vagy sem. Mert ha nem, akkor nem csinálsz semmit rosszul, attól, hogy a szüleidnek szúrja a szemét. Szerencsére ez a te életed, nem az övék.
Viszont ha szeretnél családot, kapcsolatot, csak nem sikerül, akkor érdemes ezzel kezdeni valamit, mert a problémák nem oldódnak meg maguktól.
Családom kivan tőle, hogy én nem vagyok hajlandó nyaralásra 1 fillért is költeni.
De kit érdekel, hogy ők mit gondolnak?
Nincs olyan, hogy kell. Mindenki úgy él ahogy akar.
Én 24 évesen jöttem össze a párommal, 25 évesen férjhez mentem hozzá, de most, 38 évesen is ő a családom és a kiskutyáink, mert gyereket pl nem akarunk, soha! Hiába tér el ez a társadalmi szokásoktól. Ez A mi életünk, a mi boldogságunk, a mi döntésünk.
A te életed pedig a te döntésed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!