Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Családosok! Van esély, hogy...

Családosok! Van esély, hogy az embernek legyen ideje sportolni vagy a hobbijaira?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen igen!

Négy gyerekem van, emellett tudok sportolni is, van több hobbim is és nemrég kezdtem el új nyelvet tanulni.

2021. júl. 4. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindketten dolgoztok teljes állásban?
2021. júl. 4. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Két gyerekünk van, az első születése óta hetente 3szor járok edzésre, 5-6 alkalommal voltam 3-4 napos külföldi versenyeken. Szoktam hegyekben túrázni, vadvízi evezésekre járni. Ezek több naposak, ezen kívül eljárok úszni, biciklizni, futni, vagy csak találkozom a barátaimmal. Természetesen nem minden nap. A feleségem is 2-3-szor sportol hetente, jár a barátnőihez, néha elutaznak pár napra.
2021. júl. 4. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Van rá esély. A titok nyitja az, hogy ne csak ketten legyetek. Ha van nagyszülő vagy bébiszitter, akkor lesz idő és energia másra is. Ha nincs, akkor a szülők összes létező szabadidejét felemészti a család.
2021. júl. 4. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
11 hónapos a lányom, nem igazán marad meg mással jelenleg, csak velem meg néha az apjával, ha éppen jó kedvében van. Mégis van időm mindenre, hobbira, sportolni, háztartásra (bár ezt inkább megosztva csináljuk a férjemmel), csak szervezés kérdése. Később, amikor talán nem lesz ennyire rám cuppanva folyton, és jobban ellesz a nagyszüleivel vagy a nagybátyjával, akkor még könnyebb lesz ezt megoldani. Bár jellemzően sportolni és hobbikat csinálni inkább hétköznap szoktam, hétvégén közös családi programokat szervezünk, de még így is jut minden fontosra idő.
2021. júl. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!