Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány éves korodig szeretnél...

Hány éves korodig szeretnél élni, és szerinted van rá esély?

Figyelt kérdés

Bármilyen válasz jó, gondolom van olyan, aki már most is meg akar halni, van, aki még élne 200 évet, van akinek nem a kor, hanem az egészsége határozza meg. Bármit írhattok.

Jelnlegi életmódotokat tekintve szerintetek meddig éltek?

2021. ápr. 25. 16:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Legfeljebb 50 évre tervezek, de hogy őszinte legyek, már vagy tíz éve tök feleslegesen létezem.
2021. ápr. 25. 16:10
 2/24 anonim ***** válasza:
74%
Jelenleg 20 éves korom körül tervezek öngyilkos lenni, de ez még változhat.
2021. ápr. 25. 16:15
 3/24 anonim ***** válasza:
78%

Halhatatlan ugyan nem szeretnék lenni, de annyi mindent szívesen megtanulnék, felfedeznék, kipróbálnék, hogy arra kéne egy pár évszázad.

Esély értelemszerűen nincs rá sajnos, de néha jó eljátszani a gondolattal :)

2021. ápr. 25. 16:20
 4/24 anonim ***** válasza:
76%

21 vagyok, mostanában (utóbbi 1 év) egészségesebb lett a mentális állapotom mint tinikoromban, így szeretnék sokáig élni, kb. 60 éves koromig.

Eddig max 40-et terveztem, de az eddigi életmódom alapján (drogok, pia, napi 60 szál cigi, önmagamnak ártás) tartok tőle, hogy már ezt is baxhatom. Elkezdtem változtatni, edzek, gyümölcsözök meg zöldségezek, nem csinálok felelőtlen dolgokat, de valahogy úgy érzem, mintha már most 50 féle rák lenne a szervezetemben.

2021. ápr. 25. 16:24
 5/24 anonim ***** válasza:
56%

Őszintén? Nem érdekel. Ha ma délután meghalok, legyen úgy. Nem szeretem ezt a gondolkodásmódot. Nem lehet ennyire előre tervezni. És az sem igaz, hogy élj minden nap, mintha az az utolsó napod lenne.

Éld az életed, csinálj dolgokat, az életmódom meg változik pár évente, én is voltam már depressziós és dohányoztam is, volt hogy minden este berúgtam, most mártudok egyiket se csinálom. Rossz géneket örököltem, elég gyakran vannak egészségügyi problémáim; valamim fáj, beteg vagyok, stb.

Most programozóként dolgozom, kondizom heti 4-5x, minden nap 2-3x sétáltatom a kutyámat, az étrendem meg ha nem is a legjobb de rendben van, általában magamnak csinálok kaját.

Nem tudom hogy meddig élek... ameddig Allah vagy akárki/akármi úgy akarja. Szerintem nem lehet így hozzáállni a dologhoz, hogy én majd 94,2506-pi*gyök3 évig szeretnék élni.

28f

2021. ápr. 25. 16:38
 6/24 anonim ***** válasza:
69%
Én max 45 évet adok magamnak. De a jelenlegi életmódomat tekintve nem hiszem, hogy lesz annyi. Vagy a drogok visznek el, vagy a depresszió.
2021. ápr. 25. 16:45
 7/24 anonim ***** válasza:
42%

Jelenleg szeretnék minél több mindent megtapasztalni az életbe, szerintem egészséges életmódot élek, jószerivel.

Ha meg kell jósolnom, szerintem nagyon maximum 70 évig fogok élni. De én így vagyok vele, hogy 35 éves korom után én inkább megölöm magam. Nem akarok elkezdeni megöregedni, nem akarom érezni, hogy legyengülök.

2021. ápr. 25. 16:49
 8/24 anonim ***** válasza:
79%

Jézusom ezek a válaszok. :( A környezetemben nincsenek ilyen depressziós emberek.

Ijesztő, hogy itt a legtöbb ember beteg...

2021. ápr. 25. 17:11
 9/24 anonim ***** válasza:
42%
Elkaptam a covidot, de sajnos nem haltam bele. Lehet duplázok.
2021. ápr. 25. 17:48
 10/24 anonim ***** válasza:
50%

30ig

20/L

2021. ápr. 25. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!