Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány éves korodig szeretnél...

Hány éves korodig szeretnél élni, és szerinted van rá esély?

Figyelt kérdés

Bármilyen válasz jó, gondolom van olyan, aki már most is meg akar halni, van, aki még élne 200 évet, van akinek nem a kor, hanem az egészsége határozza meg. Bármit írhattok.

Jelnlegi életmódotokat tekintve szerintetek meddig éltek?

2021. ápr. 25. 16:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A mentalis betegsegeim miatt mar legszivesebben holnap nem kelnek fel 25f
2021. ápr. 29. 22:25
 22/24 anonim ***** válasza:
Sajnos nem csoda hogy ennyi depressziós ember van... :( bár mindenkinek szebb élete lenne. :( 17es voltam
2021. ápr. 29. 23:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Sajnos nem csak depresszio tobb mas is van evek evek ota elviselni nem tudom mar
2021. ápr. 29. 23:58
 24/24 anonim ***** válasza:
18.as hat igen en se akarnek meghalni ha egeszseges lennek boldog lennek lenne normalis rendes csaladom barataim jo eletem stb stb akkor igen en se a halalra gondolnek de mivel nagy szar az egesz a betegsegek haza vagtak igy hat tokmindegy nekem hogy 25 vagyok akkor is a halalom akarom. Van tobb ismerosom egeszsegesek hazasodnak mennek jogsizni vesznek autot hazat gyereket terveznek vagy mar van van normalis jo csaladi kornyezetuk eik a kis eletuket boldogan van love mindenre igy utazni barmit tudnak nos nekem olyan mentalis gondjaim vannak ami miatt semmit se tudnek mert ha a boltba is alig birok lemenni igy hogy lenne mar jogsim fel szemem az kakukk igazabol tehat a jogsi auto mar offos se tamogato calad sot semmilyen sincs igazabol plusz mentalis betegkent tuti nem vallalnek gyereket ha lehetne ugymond akkor se nem kockaztatnek nem szabad kesz elkonyveltem tehat rohadjak meg egyedul vegetalva csoron szenvedve stb stb na ezt en nem akarom megvarni szoval tokmindegy fiatal vagy vagy oreg ha szar akkor szar
2021. ápr. 30. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!