Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány éves korodig szeretnél...

Hány éves korodig szeretnél élni, és szerinted van rá esély?

Figyelt kérdés

Bármilyen válasz jó, gondolom van olyan, aki már most is meg akar halni, van, aki még élne 200 évet, van akinek nem a kor, hanem az egészsége határozza meg. Bármit írhattok.

Jelnlegi életmódotokat tekintve szerintetek meddig éltek?

2021. ápr. 25. 16:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Max. 60-ig szeretnék élni, de az nagyon max. lenne. Amilyen a "szerencsém", lesz az 82 is. (39F)
2021. ápr. 25. 19:43
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Milyen hasznos lenne, ha tudnák éveket adni másoknak.
2021. ápr. 25. 19:56
 13/24 anonim ***** válasza:
54%

Hàt kb egy pozitiv válaszod sem érkezett. Huszonévesen nem a halálra kéne készülni.

Én le szerettem volna írni, hogy szeretnék minél tovább élni. 70-80 évig. Remélem az egészségem is engedni fogja. De sajnos ha ilyet írunk itt akkor a depressziósok hülyének néznek.

Tényleg ráférne itt az összes válaszolóra egy pszichológus.

2021. ápr. 25. 20:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Számot nem tudok írni. Addig, amíg szellemi képességeimnek teljes mértékben, a fizikainak pedig nagyrészt birtokában vagyok. Vegetálni semmiképpen nem akarok, és nem akarom, hogy magatehetetlenként bárkire is rászoruljak.
2021. ápr. 25. 20:28
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Úgy látszik, aki nem depressziós, annak is megvannak a maga lelki bajai, ha már azon is megsértődik, hogy valaki nem akar öreg koráig élni.:D
2021. ápr. 25. 21:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem huszonévesen készülök a halálra, hanem 33.

Huszonéves koromban én is nagyon pozitívan álltam az élethez, de mára sajnos oda jutottam, hogy kevésbé bírom már a munkát, mint tíz éve, pedig most még keményebben kellene dolgoznom, hogy élvezhessem az öregkort. De azt látom, hogy azért dolgozom, hogy a fõmuftiknak és a pereputtyának minél több legyen, közben nekem már a lakáshitelre is alig futja. Hát én ebbõl még 30 évet, köszönöm szépen, nem kérek.🤷

2021. ápr. 25. 21:28
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
80 éves korig kb... 26N
2021. ápr. 25. 22:36
 18/24 anonim ***** válasza:
75%

"Huszonévesen nem a halálra kéne készülni."

Közöd nincsen hozzá, a másik meg az, hogy mégis honnan tudhatnád, hogy az az ember miért gondolkozik így? Honnan tudhatnád, hogy mi történt vele, ami miatt így vélekedik? Sehonnan, de azért lenézed. Bocs, hogy nem akar mindenki itt rohadni egy szennyezett, vírusos, globalizációtól és globális felmelegedéstől szenvedő Földön és társadalomban.

2021. ápr. 26. 08:05
 19/24 A kérdező kommentje:
#13 nem tudom miről beszélsz, #17 is 80 évig akar élni, és senki nem pontozta le. Miért néznének hülyének, azért mert sokáig akarsz élni? Én inkább pont azt vettem észre, hogy azokat pontozzák le, akik ilyen depis válaszokat írnak.
2021. ápr. 26. 11:40
 20/24 A kérdező kommentje:
Márhogy a hasonló témájú kérdéseknek pontozzák le őket, itt most annyira nem.
2021. ápr. 26. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!