Hány éves korodig szeretnél élni, és szerinted van rá esély?
Bármilyen válasz jó, gondolom van olyan, aki már most is meg akar halni, van, aki még élne 200 évet, van akinek nem a kor, hanem az egészsége határozza meg. Bármit írhattok.
Jelnlegi életmódotokat tekintve szerintetek meddig éltek?
Hàt kb egy pozitiv válaszod sem érkezett. Huszonévesen nem a halálra kéne készülni.
Én le szerettem volna írni, hogy szeretnék minél tovább élni. 70-80 évig. Remélem az egészségem is engedni fogja. De sajnos ha ilyet írunk itt akkor a depressziósok hülyének néznek.
Tényleg ráférne itt az összes válaszolóra egy pszichológus.
Én nem huszonévesen készülök a halálra, hanem 33.
Huszonéves koromban én is nagyon pozitívan álltam az élethez, de mára sajnos oda jutottam, hogy kevésbé bírom már a munkát, mint tíz éve, pedig most még keményebben kellene dolgoznom, hogy élvezhessem az öregkort. De azt látom, hogy azért dolgozom, hogy a fõmuftiknak és a pereputtyának minél több legyen, közben nekem már a lakáshitelre is alig futja. Hát én ebbõl még 30 évet, köszönöm szépen, nem kérek.🤷
"Huszonévesen nem a halálra kéne készülni."
Közöd nincsen hozzá, a másik meg az, hogy mégis honnan tudhatnád, hogy az az ember miért gondolkozik így? Honnan tudhatnád, hogy mi történt vele, ami miatt így vélekedik? Sehonnan, de azért lenézed. Bocs, hogy nem akar mindenki itt rohadni egy szennyezett, vírusos, globalizációtól és globális felmelegedéstől szenvedő Földön és társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!