Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire találjátok komolytala...

Mennyire találjátok komolytalannak, ha valaki arra épít Tiktok, Insta, vagy Facebook oldalt, hogy ő edz és fut?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ez nem egy alkotás, nem is egyedülálló teljesítményű élsportolókról van szó. Ha valaki látványos táncvideókat oszt meg, esetleg fotós, vagy jó videókat szerkeszt, vagy alkot valami képzőművészeti dolgot, oké. De mi azon a kontent, hogy valaki kiteszi, hogy mennyit futott, meg ma is milyet edzett? Ennek mi értelme?

2022. febr. 5. 05:08
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
65%
Van több ezer követője? Ha van, akkor el tudta adni. Amit el lehet adni, azt valaki komolyan veszi, szóval...
2022. febr. 5. 08:10
 42/49 anonim ***** válasza:
51%
Ez a baj. Sokan írjak hogy el lehet-e adni valamit. Ezért tartunk ott hogy ebben a mocsok világban 100ezret kérnek egy futocipoert mert a sok csökött divatot csinál ebből is.
2022. febr. 5. 08:14
 43/49 anonim ***** válasza:
82%
Az élsportoló az híresség, nem ide számít.
2022. febr. 5. 08:15
 44/49 anonim ***** válasza:
33%
Kisebbségi komplexusban szenvedő emberek. Szegényekre a kutya se kíváncsi, leszarják, hogy mit csinálnak, ezért a közösségi oldalak által próbálják magukra felhívni a figyelmet, nagyon szánalmas egyének, az biztos!
2022. febr. 5. 08:18
 45/49 anonim ***** válasza:
69%
Van személyi edző ismerősöm, akinek vannak ilyen oldalai, tök hasznos tanácsokat is ad, mire figyeljen egy laikus. Nem gondolom, hogy komolytalan. Biztos van olyan is.
2022. febr. 5. 08:22
 46/49 anonim ***** válasza:
77%
Miert lenne komolytalan? Sokkal komolytalanabb dolgok vannak ott.. Szerencsere egyre tobben sportolnak meg erdeklodnek utanna. Kb a legfelkapottabb dolog lett. Jobb lenne ha a segget razna nonek oltozve vagy fake videokat szerkesztgetne? 🤷‍♂️
2022. febr. 5. 08:33
 47/49 anonim ***** válasza:
29%
22. voltam, én érdemben szóltam hozzá, érdekelt volna erre a reakciód, de ha nincs, megértem, ez is csak egy vélemény volt, de lehetett volna ebbe az irányba érdemben tovább vinni a témát. Pl. magánrendelőből hazamegy a doki, á, kéne kicsit sportolni, akkor már felveszi és felteszi tiktokra. vagy unatkozó munkanélküli csak ezzel foglalkozik. vagy sportfüggő és ezzel foglalkozik értelmes dolgok helyett is valaki. vagy valaki másokat akar ösztönözni a mozgásra azzal, hogy ilyeneket feltölt. De mindegy is.
2022. febr. 5. 08:36
 48/49 anonim ***** válasza:
34%

De a többségnek kisebbségi komplexusa van, ezért tesz fel magáról videókat. Az ilyen egyéneknek súlyos önértékelési problémáik vannak, ezért várnak is pozitív visszajelzést a nézőktől! Nem a sporttal van itt a gond, hanem az ilyen szerepelni vágyó kis hülyékkel van itt a probléma.

2022. febr. 5. 09:24
 49/49 anonim válasza:
14%
Nem tudnak semmi értelmeset előállítani azok, akiknek már a kocogás is "tevékenység". Lehet, még az önéletrajzukba is beleírják.
2022. febr. 6. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!