Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire találjátok komolytala...

Mennyire találjátok komolytalannak, ha valaki arra épít Tiktok, Insta, vagy Facebook oldalt, hogy ő edz és fut?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ez nem egy alkotás, nem is egyedülálló teljesítményű élsportolókról van szó. Ha valaki látványos táncvideókat oszt meg, esetleg fotós, vagy jó videókat szerkeszt, vagy alkot valami képzőművészeti dolgot, oké. De mi azon a kontent, hogy valaki kiteszi, hogy mennyit futott, meg ma is milyet edzett? Ennek mi értelme?

2022. febr. 5. 05:08
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Karitatív kampány... Mondjuk ez lehet. Lehet(ne), ha tényleg ez állna a hátterében annak, hogy emberek ilyet osztanak meg.
2022. febr. 5. 06:15
 12/49 A kérdező kommentje:
Tízes: értem, hogy nem kéne szerinted nekik nézettséget generálni, de attól még szerintem érdekes, hogy megfejtsük bizonyos dolgoknak a célját és hátterét. A megismerés fontos.
2022. febr. 5. 06:17
 13/49 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, és 8-as!

"És olyan értelme van, hogy aki esetleg szeret mozogni, annak egy újabb ötlet, hogy milyen gyakorlatokat végezzen."

Ezt is leírtam a 7. válaszomban, amit biztos figyelmen kívül hagytátok.

De persze egy 80%-ban elhízott országban miért is csodálkozom azon, ha valaki megkérdezi mi értelme kitennie pl. Julikának, hogy futott 10 km-t. 😒

2022. febr. 5. 06:21
 14/49 anonim ***** válasza:
29%
Ui. De azt is leírom, amit hallani akarsz, kérdező: Szimplán dicsekvésből, hogy ő ezt is megcsinálja veled ellentétben, aki csak ítélkezni tud a másik élete felett.
2022. febr. 5. 06:25
 15/49 A kérdező kommentje:

13-as: sokadszor....... Julika nagyon helyes, ha fut 10 km-t, mindenki fusson, de egyesek olyan netes portfóliókat hoznak létre a fb-on a futásukra, mintha festők, vagy költők lennének - utóbbiaknak el kell juttatniuk a művészi munkásságukat a közönséghez.

Olvasni is kell néha, nem csak futni egész nap.

2022. febr. 5. 06:25
 16/49 A kérdező kommentje:
Az olvasást az értő olvasásra értettem, a 14-es válasz meg már konkrétabb. A sértődést továbbra sem értem.
2022. febr. 5. 06:27
 17/49 anonim ***** válasza:
35%

"de egyesek olyan netes portfóliókat hoznak létre a fb-on a futásukra, mintha festők, vagy költők lennének - utóbbiaknak el kell juttatniuk a művészi munkásságukat a közönséghez."

És? Miért foglalkozol ennyire görcsösen, hogy ki, mit és hogyan oszt meg valamit a SAJÁT közösségi felületén? Neked ehhez semmi közöd! Neki ez így tetszik és pont. Miért kell mindenbe belekötni? Nincs jobb dolgod, minthogy mások posztjait elemezd? Ennyire üres lenne a te életed?

2022. febr. 5. 06:40
 18/49 anonim ***** válasza:
59%

miért ne tehetne fel ilyeneket is valaki? Mi ezzel a probléma? Akinek tetszik, az majd nézi, akinek nem, az nem.

Ettől függetlenül a feltöltő teljesen komoly ember lehet, "civilben" nagyon komoly dolgokkal is foglalkozhat.

2022. febr. 5. 06:42
 19/49 anonim ***** válasza:
41%
De jó, hogy se instám, se tiktokom. *visszadől a hintaágyba, szürcsöl a koktélból*
2022. febr. 5. 06:47
 20/49 anonim ***** válasza:
58%

Azert teszi fel nyilvan, mert buszke magara.

Lehet, h te nem latsz benne teljesitmenyt, de az adott embernek merfoldko az eleteben.

Nem mindent lehet megismerni, megerteni, mert ahhoz ismerni kellene az embert (es az o eletet) aki mogotte all.

Latatlanban lefogadom, h neked is vannak dolgaid, amikre te buszke vagy, neked fontos, de mas meg azt mondana, h hat haver, ezt nem tudom miert kellett.

Az meg, h ki mit tart muveszetnek, reszletkerdes, egyeni elbiralas kerdese.

2022. febr. 5. 06:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!