Mennyire találjátok komolytalannak, ha valaki arra épít Tiktok, Insta, vagy Facebook oldalt, hogy ő edz és fut?
Miért foglalkozok GÖRCSÖSEN, más meg azt kérdezi, hogy miért zavar?
Ti még sosem gondolkodtatok el kevésbé jelentős dolgokon és tettétek fel kérdésként egy olyan oldalon, ami erre lett kitalálva? :D És ahol napi több ezer ilyen kérdés születik?
Az külön érdekes, hogy valaki bodyshaminget próbál alkalmazni olyanokon, akiket még soha nem is látott, csak azért mert nem ért egyet a véleményükkel, sőt még a kérdésfeltevésükkel sem.
Nem értem mi történik, de még így is azt mondom (bár nem kéne): sajnálom, ha a KÉRDÉSEM ezen a KÉRDEZŐS oldalon sértett bárkit MUHHAHHAHAHA XDD
(atyavilág... - pedig örültem volna ha sikerül részben megfejtenünk egy internetes trendet, ha már itt lehet ilyesmire kísérletet tenni :D mások szakdolgozatokat írnak ilyen témában, itt meg megcsavarodnak valakik egy kérdéstől)
Mi van, kérdező? Nem úgy sült el a kérdésfeltevésed, ahogy te azt kigondoltad? És máris minket hibáztatsz?
Legjobb védekezés, a támadás. Ezen a szinten, ahol vagy, legalábbis.
Nem, nem szoktam mások posztjaival foglalkozni, elemezni meg pláne nem. Van én nekem jobb dolgom is.
A lepontozások irányából úgy látom, a kérdéssel semmi baj nem volt :)
"Mi van, kérdező?" - :D
"Mi van kérdező?" XD
A válasz: szerintem kispolgári magamutogatás. Ha csinálsz valami súlytalant, úgy érzed, azért több értelme van akkor, ha ki is posztolod, hogy csináltad. New world betegség.
"A lepontozások irányából úgy látom,a kérdéssel semmi baj nem volt :)"
Ja, hogy te még hiszel a pontozás igazságtartamában? 😮
Akkor no comment. 🤦
Nem jol latod.
Kar, h a kerdeseket nem lehet pontozni...
Egyaltalan nem ugy latszik, h megerteni kivanod a mogottes dolgokat, sokkal inkabb elcelodsz Giziken, Belan es a hasonszorueken. Ami oke, csak minek??? Felesleges.
Teljesen mindegy, ki, mit, miert csinal, mig nem bant masokat vele.
Ha ezzel te nem tudsz azonosulni, torekedj arra, h te (a Gizikekkel, Belakkal ellentetben) erteket teremts!
"értem, hogy nem kéne szerinted nekik nézettséget generálni, de attól még szerintem érdekes, hogy megfejtsük bizonyos dolgoknak a célját és hátterét. A megismerés fontos"
Ez igaz, de valamiért ez a megismerés mindig a tiktokra meg egyéb idiótaságokra irányul. Soha nem olyan dolgokat akartok megismerni, ami előrébb vinné a világot, vagy csak az életetekben változást hozna. Mindig csak a fszságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!