Az mennyire normális hogy egy politikus szmájlikat ír a hivatalos közösségi oldalán?
Figyelt kérdés
Én komolytalan dolognak tartom ezt. Megfigyeltem már szinte minden politikusnál hogy emojikat alkalmaz a hivatalos közösségi oldalán néha.
Orbánnál, Karácsonynál, Szabó Tímeánál meg még egy csomó politikusnál láttam ilyet.
Ez micsoda?? 😯
Hogyan tudnak ők ilyeneket írni?
2021. dec. 21. 10:05
2/12 A kérdező kommentje:
😡😡😡😡😡
2021. dec. 21. 10:08
3/12 anonim válasza:
🙈-csinálj igy és nem látod!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣
4/12 anonim válasza:
Nekem cseh kati meg donath annacska irhatna smileykat a messengeren a szerelmes uzikbe.
5/12 anonim válasza:
Táncsics radikális balpárt. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🚩🚩🚩🚩🚩🚩
7/12 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂😂😂
2021. dec. 21. 10:12
8/12 anonim válasza:
A politikusoknak is trendinek kell lenniük, haladni a korral. Sokkal jobb mint emojikkal kampányolni az óriásplakátokon csillagászati összegekért. Kádár jános is folyton mosolygott a képein, ha akkor lett volna emoji ö is használta vola öket, bár nem csak traktor lett volna, hanem eke, kapa, gereblye, vasvilla, sarlókalapács, búzakalász, meg mindenféle TSZ-es motívum.
10/12 anonim válasza:
Szerintem azt hiszik, ezzel be tudnak vágódni a fiatalabb generációknál, de közben ők is csak krindzselnek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!