Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hány esküvőn vett részt...

Ki hány esküvőn vett részt életében? [Fontos ne csak számot írj ha nem életévedet és hogy milyen nemű vagy. Így lesz érdemi a válasz számomra, köszönöm előre is aki így válaszol!]

Figyelt kérdés
Hányra voltál hivatalos vendégként és hány volt a saját az esküvői számaidból ezt is nyugodtan írd le. Ha ott dolgoztál, de nem vendég voltál az nem számít bele. (pl.: pap stb.) Azt is írd le, ha még nem voltál esküvőn ugyan úgy életév és a nemed megnevezésével.

2022. jan. 29. 22:39
1 2 3 4
 31/34 Metionin ***** válasza:
100%
2 db, 5 és 7 éves koromban. 31 nőstény
2022. jan. 30. 13:24
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Kb 10 esküvőn voltam eddig szerintem.

26/F

2022. jan. 30. 14:49
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

0.

36/N

2022. jan. 31. 17:38
 34/34 anonim ***** válasza:

5 db esküvőn voltam eddig.

1. Apukám rokonságából valakinek az esküvőjén voltunk. Nem sok mindenre emlékszem belőle, mert még nagyon kicsi voltam, de az éttermes része megmaradt. (5-6 éves lehettem)

2. Anyukám egyik munkatársának az esküvőjére voltunk hivatalosak ketten (anya meg én). Itt nem voltunk a lakodalom részében, csak a szertartást láttuk, mivel nem akartunk volna a rokonság között idegenkedni. Meg a nő asszem nem is volt anyával olyan szoros kapcsolatban. (7-8 éves voltam)

3. Szintén anyukám munkatársnőjének az esküvőjén. Ide már jöttünk mind a négyen és a lagziban is részt vettünk. (kb. 10 éves voltam)

4. Unokatestvérem esküvőjén voltunk és ez volt az eddigi legjobb, amin ott voltam. (12 éves voltam)

5. Tavaly (2021 novemberében) volt a nagybátyám esküvője. Ez ellentétben a többivel egy polgári esküvő volt és nem volt lakodalom, csak egy kis éttermezés a szűk családdal. Ez már nem annyira tetszett, de nem csak a buli hiánya miatt, hanem mert pont ekkor voltunk covidosak.

+1 Hivatalosak vagyunk még egy idén júniusban tartandó esküvőre, szintén apukám rokonsága révén.

Bónusz: Egyszer a másik unokatestvérem meghívott minket, de visszautasítottuk. Nem tudom miért, kisebb voltam akkor még. Aztán később kiderült, hogy a rossz viszony miatt.

16/L

2022. márc. 17. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!