Ki hány esküvőn vett részt életében? [Fontos ne csak számot írj ha nem életévedet és hogy milyen nemű vagy. Így lesz érdemi a válasz számomra, köszönöm előre is aki így válaszol!]
Figyelt kérdés
Hányra voltál hivatalos vendégként és hány volt a saját az esküvői számaidból ezt is nyugodtan írd le. Ha ott dolgoztál, de nem vendég voltál az nem számít bele. (pl.: pap stb.) Azt is írd le, ha még nem voltál esküvőn ugyan úgy életév és a nemed megnevezésével.2022. jan. 29. 22:39
1/34 A kérdező kommentje:
*.. [eddigi] életében?
2022. jan. 29. 22:41
3/34 anonim válasza:
7 esküvőn voltam,abból 1 a sajatom volt,1 a bátyámé,1 a legjobb bnőmé, 4 pedig a férjem rokonaié. 29 éves vagyok
4/34 anonim válasza:
Tavaly voltam az elsőn, 24/F. 14:00-kor kezdődött a szertartás
5/34 anonim válasza:
Eddig tizenöt esküvőre voltam hivatalos vendégként, kettőre fotósként és egyre menyasszonyként.
29/N
6/34 anonim válasza:
Eddig kiskoromban egyen, amire nem emlékszem, és most az anyukám öccsének az esküvőjén.
(16/L)
8/34 anonim válasza:
Ezt ilyen egyetemes kérdőívkitöltős csoportba kéne posztolnod facen. Csinálhatsz hozzá tök fasza google űrlapot. Már ha reprezentatívabb adatokat akarsz.
Kettőn voltam. 17 évesen, majd 23 évesen.
Jelenleg 25 éves vagyok és nő. Saját esküvőm még nem volt.
9/34 anonim válasza:
Mi számít esküvőnek? Ha csak az egyházin vagy csak a polgárin, ha részt vettem a vacsorán vagy ha nem?
10/34 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pipa mindenkinek eddig. :) (#3 nem írt nemet de ő is kapta a pipát elvileg ő nő ha jól veszem ki szavaiból)
2022. jan. 29. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!