Milyen tulajdonságokat tartasz szimpatikusnak egy ellenkező nemű személyben és milyeneket nem?
Férfi vagyok.
Ha egy nõ szép és szexi és beképzelt, az nem tetszik.
Azokban a lányokban/nõkben látok valamit akik türelmesek, megértõek, kedvesek és van humorérzékük. A komolyság látszata ellenére lehet velük állatkodni, szeretnek nyugiban lenni, túrázni stb. Ha szépek és aranyosak, ha el tudnak viselni.
Én a kedves, jóindulatú fiúkat tartom szimpatikusnak. Nem baj, ha butácska, amíg a hülyeségeit nem erőlteti rám. Amúgy kicsit viccesnek tartom, ha valaki nem rendelkezik nagy IQ-val, de segítőkészen mindenkinek meg akar felelni. Vicces szituációk szoktak belőle kijönni. Nagyon tetszenek a hosszú hajú emberek, nem tudom miért. Szeretem ha jó a humoruk.
Azt viszont már nem szeretem, ha önzőek, erőszakosak, külsejük nemtörődöm. Azt se kedvelem, amikor valaki lenéz engem, vagy mindig szembeállít a rossz tulajdonságaimmal. Például hogy alacsony, félénk, csendes, sovány, halk és rossz memóriájú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!