Ki hány esküvőn vett részt életében? [Fontos ne csak számot írj ha nem életévedet és hogy milyen nemű vagy. Így lesz érdemi a válasz számomra, köszönöm előre is aki így válaszol!]
Figyelt kérdés
Hányra voltál hivatalos vendégként és hány volt a saját az esküvői számaidból ezt is nyugodtan írd le. Ha ott dolgoztál, de nem vendég voltál az nem számít bele. (pl.: pap stb.) Azt is írd le, ha még nem voltál esküvőn ugyan úgy életév és a nemed megnevezésével.2022. jan. 29. 22:39
12/34 anonim válasza:
54 éves vagyok, és abszolút nem emlékszem, hány esküvőn voltam. Rengetegen. Nem tudom megszámolni. Nagy a család, és barátaim is voltak/vannak.
13/34 anonim válasza:
Kb 12 éves koromban voltam először...ott rúgtam be először egész életemben :D jó élmény volt, azóta egyszer meghívtak egyre, de arra már nem mentem el.
14/34 A kérdező kommentje:
#9 Nincs kitétele, hogy egyházi vagy polgári. De ha volt valakinél ez is az is - két helyen is megesküdtek az kettőnek számít.
2022. jan. 29. 23:03
16/34 anonim válasza:
35/nő
2 csak templomi
5 lagzival
Márciusban megyek tesóméra
És bár nem esküvő, de egyszer voltam arany lakodalmon is.
18/34 anonim válasza:
Kétszer, az első az szüleim ismerőseinek az esküvője volt, kb ilyen 8 éves lehettem, túl sok dolog nem rémlik. A második az tavaly volt, barátnőm esküvője. 24/L
19/34 anonim válasza:
Csak a sajátomon voltam
28n
Egyre hivatalos voltam, de a párom nem hívták meg, így én sem mentem.
20/34 Tóth Zsüliett válasza:
eddig 2 voltam. Elsőn unokanövéremén voltam, a második pedig az egyik ismerösünkén voltam. 18 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!