Ki hány esküvőn vett részt életében? [Fontos ne csak számot írj ha nem életévedet és hogy milyen nemű vagy. Így lesz érdemi a válasz számomra, köszönöm előre is aki így válaszol!]
Figyelt kérdés
Hányra voltál hivatalos vendégként és hány volt a saját az esküvői számaidból ezt is nyugodtan írd le. Ha ott dolgoztál, de nem vendég voltál az nem számít bele. (pl.: pap stb.) Azt is írd le, ha még nem voltál esküvőn ugyan úgy életév és a nemed megnevezésével.2022. jan. 29. 22:39
21/34 anonim válasza:
Bocsi, 3-as vagyok és nő, az elfelejtettem odaírnj
22/34 anonim válasza:
7, de a legelsőn 2 éves voltam.
20L
24/34 anonim válasza:
Kb 5, bár mindegyik még azelőtt volt, hogy gimis lettem volna, szóval nem emlékszem pontosan hogy mikor hány éves lehettem. Az elsőn még óvodás voltam, az utolsón pedig én voltam az egyik koszorúslány, kb 12 évesen. A többi eközött a kettő között volt.
25/34 anonim válasza:
28 F, nem voltam még esküvőn, illetve nekem se volt.
26/34 anonim válasza:
8 esküvőn voltam, abból 1 a sajátom volt.
32n
27/34 anonim válasza:
2, 25F sajátom nem volt, de nem is akarunk nagy felhajtást ,max egy vacsora szűk családi körben és annyi.
28/34 anonim válasza:
Eddig még 1-en sem voltam, 18 éves fiú vagyok🤷♂️
29/34 anonim válasza:
4 esküvőn voltam,egyik sem saját volt
28/N
30/34 anonim válasza:
2: egyik még az alsós tanáromé volt, a másik pedig talán 8 éve lehetett, és egy családtagé volt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!