Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők többsége miért nem...

A nők többsége miért nem értékeli a régi autókat?

Figyelt kérdés

Igazából a családom női tagjai sem annyira értékelik őket, maximum ha már olyan régóta megvan a kocsi, hogy ők is kötődnek hozzá érzelmileg.

(emlékek)

2022. jan. 16. 17:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%

Én sem értékelem a 20 éves, leszakadt lökhárítójú, rohadó kocsikat, amiket max a rozsda tart egyben.

A jó állapotú oldtimer autókat meg szoktam nézni, mert azok jól néznek ki.

De szeretem pl a Trabantokat, azokat is mindig megcsodálom ha jó állapotban vannak. De ez elég ritka. 1 Ladát láttam ami egy idős bácsié volt, azt meg is néztem és meg is dícsértem, hogy milyen jól néz ki.

Viszont ez elég ritka, általában az ilyen szakadt szarokat egy bizonyos népcsoport használja, azokat meg messziről kerülöm.

2022. jan. 17. 09:00
 32/35 anonim ***** válasza:
58%

"Legyen az régi Lada vagy régi BMW, hiába nézik meg az emberek, meg dícsérik, az én tapasztalataim alapján a nőket ez sem motiválja."

Mondjuk ezek engem sem érdekelnek férfiként... Vannak azok a régi talán 70 es évekbeli főleg amerikai böhöm autók amik brutálul festenek itthon a kis utakon, na azok érdekelnek, de azok a nőket is ahogy tapasztalom.

De ezek a 20-30 éves szakadt szarok, amikből igazából látsz csomót a mai napig az utakon, azokon mit értékeljenek?

A legtöbb ingázónak errefelé ilyen szakadt autóik vannak :D 20-30 éves bmw, audi kollekciók 3/4 itt van rohasztva.

Amik meg igazán régiek és szépek, de olyanok, hogy messziről kitűnnek azokat biztos vagyok benne, hogy értékelik a nők is. Persze nem úgy, hogy benedvesedjenek, de azért na.

De azért a magam 25 évével is láttam számtalan 1 ladát pl. Sőt még voltam is benne nem is keveset. Még a mai napig előfordulnak néha. Meg trabant is, nem olyan nagy számok még. Talán 15 év múlva már az lesz.

2022. jan. 17. 18:32
 33/35 anonim ***** válasza:
58%
Semmilyen autó nem érdekel. Nem nyűgöz le hogy gurul egy tárgy.
2022. jan. 18. 13:30
 34/35 veterán vas ***** válasza:
58%

Kérdező!

Téged érdekel hogy a nagypapának milyen autója volt, a hugodat viszont nem.

Ezzel szembe a hugodat -valószínű- érdekli a nagymami egykori ruhatára, ami számodra közömbös.

Kisgyerekként a fiuk autókkal játszanak, a lányok pedig babaruhát varrnak.

Ennyi, és meg van a családi egyensúly. :)

2022. jan. 18. 17:14
 35/35 anonim ***** válasza:
58%
Miért lett lepontozva a 33-as válaszom? Szerintem releváns, sok embert nem hoz lázba egy jármű...
2022. jan. 19. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!