Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők többsége miért nem...

A nők többsége miért nem értékeli a régi autókat?

Figyelt kérdés

Igazából a családom női tagjai sem annyira értékelik őket, maximum ha már olyan régóta megvan a kocsi, hogy ők is kötődnek hozzá érzelmileg.

(emlékek)

2022. jan. 16. 17:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%

És az incelek is itt vannak! :-DDD

Csak hogy megnyugodj, két unokás, 50+-os vagyok... :) És marhára nem érdekelnek a pénzes hapsik.

2022. jan. 16. 18:08
 12/35 anonim ***** válasza:
83%

#7 "nagyon rossz hasonlat, ugyanis nem összességében az autók nem érdeklik a nőket hanem a régi autók."

És ettől miért lesz rossz a hasonlat? Tök mindegy, hogy a régi, vagy új, vagy milyen autó. Az egész lényege még mindig az, hogy az emberek személyes érdeklődési köréről beszélünk, egyrészt ezt szerintem nem olyan nehéz megérteni, másrészt még ha nehéz is és kérdést kell kiírni miatta, akkor sem a Közlekedés kategóriába.

Ha azt mondom, hogy a nőket azért nem érdeklik a RÉGI autók, amiért engem nem érdekelnek a RÉGI divattermékek, akkor így már megfelel a hasonlat? Valóban olyan fontos kitétel ez, hogy ettől lesz a hasonlat elfogadható?

2022. jan. 16. 18:11
 13/35 A kérdező kommentje:

Maradok a saját példámnál: ha egy M5 E28 és egy 2020-as Megane közül választhat a nő, hogy melyikkel vigyem el randizni, biztos, hogy a Megane-al akar majd menni, akkor is ha tudja hogy az M5 mennyibe kerül.

Engem sem érdekelnek a ruhák, de tudom mi a jó, mi az ízléses, mi áll jól egy nőnek vagy akár nekem, és ránézésre az árát is megtudom saccolni akár az anyagából, stílusából.

Ha pl. látok egy irdatlan gazdag nőt a maga ruházatában megfogom mondani, hogy többet ér a ruhája mint 2 havi fizetésem, de fingom nem lesz róla, hogy mi a ruhája márkára.

Ugyan így ha látok egy csinos, jól öltözött nőt, látom hogy ez egy olcsó ruházat, csak jó az ízlése.

2022. jan. 16. 18:12
 14/35 anonim ***** válasza:
84%
Sok volt a pálesz 12-es? Pihenj és lazulj egy kicsit vagy igyunk még egy felest :)
2022. jan. 16. 18:12
 15/35 anonim ***** válasza:
85%

Mindenesetre hálát adok a sorsnak, hogy nem egy autób.zival hozott össze.... :-DDD

Nálunk az autó egy használati eszköz, nem az imádat tárgya. :)

2022. jan. 16. 18:14
 16/35 anonim ***** válasza:
94%

12-es éés ezzel bizonyítottad hogy telibe betalált amit írtam.

:D

2022. jan. 16. 18:15
 17/35 anonim ***** válasza:
96%

Nő vagyok:)

Alapvetően nem érdekelnek az autók.

Nekem teljesen mindegy,hogy egy rendben tartott 25 éves kocsiban ülök vagy egy újban,ha a funkcióját ellátja.

Ezáltal a szépen rendbe rakott autók is olyanok,mint egy szép tárgy.Van hogy tetszik van hogy nem érdekes.

Épp a tavaly nyáron azt hiszem Őriszentpéteren volt egy veterán autós találkozó vagy mi..

Egész véletlenül belefutottunk.

Volt néhány érdekesség,de a 26. szépen felújított autó után már untam.

Pedig látszik,hogy valaki sok időt és pénzt áldozott bármelyikre.

Mégsem tudtam ott állni mindegyik fölött,hogy aztaaa..

Jobban érdekeltek a házak kertjei.

Minden érdekes helyen nézelődtem.

Van aki meg észre sem veszi,hogy mennyi idő, energia vagy akár pénz egy szép kertet kialakítani.

Egyszerűen más érdekel.

Ennyi az egész.

Nem próbálom megérteni azt akinek nem fontos,hogy rendben legyen a portája vagy hogy észre vegye milyen tervezést igényel,hogy egy kertben mindig legyen több egyszerre virágzó növény,hogy a színek a formák passzoljanak.

Más okoz örömet.

Nincs ezzel baj.

2022. jan. 16. 18:18
 18/35 anonim ***** válasza:
54%

#18: teljesen normális dolog! :-)

Sokan, sokfélék vagyunk... És ez így van jól.

2022. jan. 16. 18:20
 19/35 anonim ***** válasza:
94%
Ha ezt a két példát nézzük, akkor valószínűleg a kényelem és a felszereltség miatt választaná az új autót, mivel nem ő vezet, ezért szinte csak ez lehet a szempont. De vezetést tekintve is ehhez vagyunk hozzászokva, automata váltó, infotainment, ülésfűtés, tempomat, stb. már én se ülnék vissza olyan szívesen az előző, 18 éves kocsimba, akármennyire szerettem. Szóval én férfiként erre tudok gondolni, aztán hogy a nők mit gondolnak, azt csak ők tudják:D
2022. jan. 16. 18:20
 20/35 anonim ***** válasza:
81%

18*

Ilyennek kell lennie egy nőnek! A kérdező még túl gyerek a valósághoz..

2022. jan. 16. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!