A nők többsége miért nem értékeli a régi autókat?
Igazából a családom női tagjai sem annyira értékelik őket, maximum ha már olyan régóta megvan a kocsi, hogy ők is kötődnek hozzá érzelmileg.
(emlékek)
Természetesen vállalható állapotú autókról van szó.
Legyen az régi Lada vagy régi BMW, hiába nézik meg az emberek, meg dícsérik, az én tapasztalataim alapján a nőket ez sem motiválja.
Mert nem tudják hogy egy komoly restaurálás 5 milla feletti összegbe kerül :D :D :D
Én ismerek olyat aki imádja a régieket. :)
A férfiak miért nem értékelik a női bundákat/tűsarkú cipőket?
Mert nem érdekli őket.
Ez nem a közlekedés kategóriába való kérdés.
3-nál a pont... .:)
A férfiakat miért nem érdeklik a parfümök, női újságok, divatbemutatók, stb. stb....???
Ezért nem kéne kérdést kiírni... :)
Szerintem félreértitek a kérdést.
Abszolút nincs köze a bundának meg a hasonló női dolgoknak ehhez.
Kifejezetten a régi autókról beszélek.
Rengeteg nőnek tetszenek az új és modern kocsik, tök mindegy, hogy szín vagy forma miatt, nyilván nem arra gondolok, hogy motorikusan érdekli őket.
Ha odamész egy nőhöz mondjuk egy E28 M5-el, meg egy 2020-as Renault Megane-al egészen biztos hogy a Renault fog tetszeni neki.
Erre vonatkozik a kérdés.
3-4 nagyon rossz hasonlat, ugyanis nem összességében az autók nem érdeklik a nőket hanem a régi autók.
Kicsit olyan ez mint mikor felveszem a 2.vh-t megjárt 6,5millát érő órámat a nők többsége le sem köpne, de mikor felveszem a 3-4k-t érő kölcsönbe kapottat akkor egyből nézik.
Kérdésre: Szimplán fingjuk sincs mennyit ér az autó és így egyből nem érdekes, ha olyan autóban ülsz ami modernnek néz ki és luxusmárka akkor egyből azt sejtik hogy drága, drága autó = pénzes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!