Miért van az Magyarországon, hogy a közlekedő autók többsége BMW vagy Audi? (Régi és új egyaránt )
Akkor biztos megalapozott a rossz véleményed, hogy egyiket sem vezetted és nem is értesz hozzájuk. Egyébként hulladék mind a kettő pont ezért van belőle annyi. Mert szarok.
Azért mert a bmw audi presztízs márka. Nagy kutya mind kettő ezért rengeteg autót piacra bocsájtanak évente. Ezt megveszi a német. Használja, lerúgja és mosolyogva veszi a következőt. Eltelik egy-két-10 év. A nepper vagy a magánszemély behozza Magyarországra de úgy, hogy az ára már vállalható a magyaroknak is. És a magyar megveszi, szereti, vezeti, ápolja. Ezzel nincs is baj. De aztán kinövi/megunja/tönkre megy. A hősünk megteheti, hogy vesz egy másikat ami hasonlóan 8-10 év körüli. De az előző nem múlik el nyomtalanul. Megveszi az egyel lejjebbi réteg. Akinek a 10 évesre sincs pénze de a nagyon szép 15 évesre se. Ő használja, próbálja fenntartani de nem győzni mert ilyenkor ezekkel már sok szerviz kötelezettség van. A bmw pl régen is presztízs autó volt és vannak a fanok akik imádják a régi bmwket. Nekik az öreg bmw kell és már ott tartunk h 4-5 generációs bmw fut az utakon.
Amúgy meg is értelek. Az audi v6osai és a bmw sor hatosai olyan vackok h szóra se érdemes. Gondolom nagy műszaki múlttal rendelkezel úgyhogy egy húron pendülünk. Csak nekem nincs műszaki érzékem és csak szeretem az autókat és hát én is ebből látok a legtöbbet aztán nem lóghatok ki a sorból.
Mert menők. És behozzák a lerúgott szarokat "németből".
De azért közel sem ezekből van a legtöbb. Csak azért tűnik neked soknak, mert meglátsz egyet és felkiáltasz: "Fújj, Audi!"
Míg ha 5 suzuki vagy ford vagy opel megy el melletted, az fel sem tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!