Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az Magyarországon,...

Miért van az Magyarországon, hogy a közlekedő autók többsége BMW vagy Audi? (Régi és új egyaránt )

Figyelt kérdés
Amerre megyek ebből a két márkából rengeteget látok. Én igazából bevallom mint a kettő márkát utálom és undorodom is tőlük valamiért sosem szerettem őket. Szóval én egyiket sem vezetem hálistennek. Vagyis kérem szépen miért látni ennyit ebből a két márkából ?

2017. jún. 8. 16:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%

Azért, mert behozzák őket innen-onnan és mondhatják, hogy "nekem béjemvém van"...

Sokáig érdekeltek az autók, de ma már nem. Nemrég az egyik ismerősöm is vett egy behozott BMW-t. Amikor még nem ismertem, honnan hozta, nézem, milyen szuper, tök új, meg minden. Csak később mondja, hogy 20 éves... De legalább béjemvé.

2017. jún. 8. 19:05
 22/33 anonim ***** válasza:
25%
Tucat divatautó azért. A szar E46 manapság a menő a fiatalok körébe.
2017. jún. 8. 19:48
 23/33 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom akkor merre jársz, mert Opel, Ford, VW, Renault, Fiat ilyenek vannak többségében. Legfeljebb a lerúgott fos ezer éves prémiumok közlekedői között látod a sok Audit, meg BMW-t, nem az országban.
2017. jún. 8. 20:08
 24/33 crudy ***** válasza:
86%
Mondjuk sokan elfelejtitek h ebben a műfajban sosincs csak. Nem csak a hülye gyerek van aki nem tudja fenntartani meg nem csak a paraszt van aki a seggig leülteti az ülést. Nem csak a lerohadt öreg bmw létezik. De visszafele nem csak a munkás paraszt jár opel kombival, nem csak a melegek vesznek 307est és nem csak a beszámíthatatlan öregek járnék daewo matizzal. Könnyű szarozni egy márkát és típust de ez maximum a hozzá nem értés csúcsa. Könnyű mondani, hogy a francia autók szarok. Az olaszok szarok stb. és csak az nem szar ami nekem van. Nincs tökéletes autó és tökéletes gyártó és ez ma már pláne nem a nemzetiségtől függ. Na jó a dacia szar. A bmwnek is vannak hibái, az audinak is és ha szembe jön egy lerobbant húgytócsa akkor a tulajt kell elő venni és nem a azt a szerencsétlen autót ami nem kapja meg azt amire szüksége van mert "béjenvém van". Az meg végkép a legalja, hogy az öreg autó szar meg suttyó akinek öreg autója van. Miért lenne? Ha egyszer megtehetem 1960ból fogok autót választani. De a kedvencem h az én autóm szebb mint bármi más. Ez olyan h vitázzunk h a melyik a szebb szín, a kék vagy a zöld? Mi a finomabb? A citrom fagyi vagy az eper fagyi? Nem értem ez miért szempont bármilyen összehasonlításban. Ezek szubjektív meglátások. Ezért vagyunk egyének és nem ostoba hangyák. Nekem nem tetszik egyik peugeot sem, akkor mondjam azt h fos? Más meg mondja azt h nem, szép. Én meg azt írom h nem az. Amikor meg elrohadt az egész vállalat ott ahol van és a szűz szobrok megkönnyeztek abba hagyjuk.
2017. jún. 8. 20:14
 25/33 anonim ***** válasza:
73%
20-as. Akkor te sem ültél még se 3-asban se A4 ben.
2017. jún. 8. 20:52
 26/33 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem ült, ő is egyik sokad regisztráció már ezen a fórumon...
2017. jún. 9. 08:22
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

Dehogyisnem ültem, menekültem is vissza a Pözsóba!

Lenn ülsz a földön, kemények az ülések, vékonyabb az anyag a vezetőoldali ajtóban... Úgy kell kiesni belőle!

A FRANCIA KÉNYELEM NEMHIÁBA FRANCIA kényelem és ANNYIRA világhírű HAPSIKÁIM!!!!!!!!...................

2017. jún. 9. 08:34
 28/33 anonim ***** válasza:
46%
Tapsikám.
2017. jún. 9. 08:39
 29/33 anonim ***** válasza:

ui.: a 3-as Bmw-ről volt szó. Ez egy leültetett suttyó autó volt, közel 20 éves, de akkor is. Nézem, ennek csak ilyen vastag az ajtaja? Há tényleg, na mondom ennyit a híres béjemvéről, ezt egy 2002-es Corolla is tudja! Sőt még többet

is, s ez a megbízhatóság! Bizony ám...

2017. jún. 9. 08:41
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem baj Wolf Péter, majd az Alfa Romeoval bebizonyítod, hogy mi a megbízhatóság.
2017. jún. 9. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!